Különleges név ötleteket tudnátok írni?!
Figyelt kérdés
Még nem tudjuk a baba nemét, de azt már tudjuk hogy különleges nevet szeretnénk.
Olyan nevet ami nem túl polgár pukkasztó, nem kimondhatatlan, de még is különleges, becézhető és nem majdnem minden második baba neve az. Persze olyat amit ti is szívesen adnátok, vagy a gyermekek neve is ilyenek köze tartozik.
Fiú és lány neveket is várunk.
Előre is köszönöm! :)
13 hkm
2016. aug. 28. 21:49
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Maxim, Merse, Ervin és Noa nevek nagyon tetszenek. Lány nevek közül Elena, Száva, Helka, de beleszerettem a Lelle és Hélia névbe. *-* A páromon is múlik még mi lesz a befutó.:)
2016. aug. 29. 21:34
12/16 Timi 0408 válasza:
Én kislányomnak a Miléna nevet akartam adni (csak az apukája nem) ami lehet becézve Léna,Lénácska! Végül Emma Tímea lett!Tetszett még az Emilia,Zselyke,Johanna.... Nemrégen olvastam a Gvendolint becézve Vendi,Gvendi. Fiú névben nem gondolkodtunk de szerintem elég ritka és szép a Noel.
13/16 Timi 0408 válasza:
Szép még a Helén,Heléna is.
15/16 anonim válasza:
L: Mia, Lara, Lea, Tessza
F: Maxim(ilián), Kventin, Teodor, Lénárd, Tódor.
16/16 anonim válasza:
Fiú: Regő, Merse
Lány: Jáde, Hella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!