Kókuszmatrac alá vegyek gumilepedőt?
Figyelt kérdés
2008. okt. 1. 13:10
1/5 anonim válasza:
Szia!Én nem tettem alá, hanem van a kókuszon egy ráhúzható huzat, azon lepedő, és a kicsi alatt egy polár anyag, ami felfogja a baleseteket, de őszintén szólva nagy baleset nem történt...a matrac fölé meg nem javasolják a gumilepedőt mert nem szellőzik úgy jól...
2/5 anonim válasza:
A kókuszmatracnak pont az a lényge, hogy ha valami ráfolyik, az nem áll meg benne, hanem szépen kicsöpög. Alátenni nem célszerű semmit, mert akkor nehezebben szárad. Én is lepedőt szoktam ráhúzni, általában elég. Ha hűvösebb van, akkor a lepedő alá kerül még egy pléd, de ez ritka.
3/5 anonim válasza:
A gumilepedő gátolja a kókuszmatrac szabad szellőzését, így ne vegyél alá!
4/5 anonim válasza:
Nem kell alá.Amúgy meg ha jól van bepelenkázva akkor semmi baleset nem lesz.Néha bukik,de a feje alá tegyél egy pelust.Én teszek a matracra egy lepedőt de azon polár pléd van,mert melegebb a hatása és így szeret benne lenni.Tényleg hűvösebb ha csak a lepedőn van.Szval sztem felesleges.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is így gondoltam, de az eladónő annyira erősködött. Szerencsére nem győzött meg.
2008. okt. 1. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!