Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet az oka hogy 15...

Mi lehet az oka hogy 15 hónapos babám egy hete nem szeret fürdeni?

Figyelt kérdés
Ordít ha beteszem a kádba. Nem változtattam semmin, se a víz hőmérsékletén, se a fürdetőn. (Gabi). Csak gyorsan le mosom, semmi játék. :(
2010. ápr. 20. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:

A választ sajnos nem tudom, de ezen mi is átestünk. Születésétől kezdve nagyon szeretett fürdeni, de kb. 15 hónapos korában jött ez a dili. Végigordította a fürdéseket, pedig mi sem változtattunk semmin, és rossz élmény sem érte.

Ez kb. 1,5 hónapja kezdődött, most újra a régi minden :-) amilyen hirtelen jött a változás úgy el is múlt...

2010. ápr. 20. 21:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. ápr. 20. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
A kisfiunk akkor ordít (16 hós), ha valami oknál fogva nem apa fürdeti vagy ha nagyon fáradt. Délutánonként, ha jó idő van, játszóterezünk. Én úgy tapasztaltam, hogy ilyenkor hamarabb és jobban elfárad, így a fürdetést is próbáljuk ilyenkor még véletlenül sem kitolni időben.
2010. ápr. 20. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

15 és fél hós a lányom és egy hónapja ugyanez van nálunk is. Megpróbáltuk a nagy kádat is (hátha az újdonság varázsa), de 2 nap után ott se akart fürdeni.

Pedig mindig imádott fürödni, ki se lehetett szedni a kádból.

Már nagyon várom a végét, mert így téboly a fürdés (a férjem fogja, anyukám mosdatja, én meg a kedvenc Bilikönyvből tartok felolvasást...)

2010. ápr. 20. 23:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Felolvasás :) ez édes! Remélem hamar elmúlik ez az időszak!

Köszi a válaszokat!

2010. ápr. 21. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!