Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket nem zavar ez a vulkáni...

Titeket nem zavar ez a vulkáni hamufelhő téma a levegőztetésben?

Figyelt kérdés
Én viszem ki a picit minden nap, de apósom állandóan riogat, hogy nem kéne.
2010. ápr. 20. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem utasszállító repülővel megyünk levegőzni, így különösebben nem. Nyugodtan elmondhatod apósodnak, hogy így, mivel a rengeteg káros anyagot kibocsátó légi közlekedés szünetel, sokkal tisztább a levegő (még a vulkáni hamu ellenére is) mint egyébként. Ha nem hiszi, járjon utána.
2010. ápr. 20. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:
A szmog ártalmasabb. Ha minden ilyennel foglalkozna az ember nem lenne egy nyugodt perce sem a gyereknek sem az anyjának.
2010. ápr. 20. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem zavar, csak az, hogy napok óta mást se hallani a médiában... A levegőben benne van, így akár szellőztetéskor, de még zárt ablaknál is bejöhet. Egyébként a ruhákat az udvaron szárítom. Amikor elért minket, azon az éjjelen is kt voltak... semmi nem látszott akkor se rajtuk (fehér holmi) és azóta se... Néhány éve sivatagi homok jött, az se sokkal jobb a vulkáni hamunál, akkor meg az folyt a csapból is... Izland barmi messze van, még ha Mo-n tört volna ki az a vulkán, megérteném a pánikot, de így... Dunaújvárosban a vasmű mellett rosszabb a levegő, mint a vulkáni hamu miatt lett, mégis ott is kiviszik a gyerekeket az utcára...
2010. ápr. 20. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
ennek a dolognak a károssgágát nem tudom és azt mondták nekem e mellé (nem tudom mi igaz belöle) de jot tesz az ozon lyukaknak és ott fenn vissza tud állitani valamit ami nekünk fontos sajana nem emlékszem pontosan de sztem a babának biztos nem baj.
2010. ápr. 20. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia.Nem kell aggódni hidd el.Az én anyosom is riogat(nyugdijas,ráér egész nap,ugyhogy egy-két infobol rögtön kreál valami mást:))),de nem foglalkozok vele.7 km magasan van a hamufelhő,minket,sétáló anyukákat ez meg nem nagyon érint.
2010. ápr. 20. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
mért kell mindent ennyire túlaggódni?
2010. ápr. 20. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar.
2010. ápr. 20. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
16:26!Az uasszállítós dolog nagyon feldobta az estém.Köszi:)
2010. ápr. 20. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!