Januári babának milyen ruhadarabokat kell előkészíteni
a kórházi időszakra?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el kisebb-nagyobb dolgokat vásárolni és számtalan kisméretű bodyt, rugdalózót láttam. Nem szeretnék túl sokat venni a kis méretekből, mert ehet nem is lesz jó neki, úgyhogy csak annyit vásárolnék, és olyanokat, amire valószínű szükség lesz.
Mivel első baba ezért nem igazán tudom mennyire rétegesen kell a kórházban felöltöztetni, vagy egyáltalán mi az (ruha terén) amit vinni kell. A rövidujjú body például kell? Vagy ezt majd később tudná használni, amikor kitavaszodik. Aki segíteni tud annak várom szíves válaszát :)
2016. aug. 22. 11:37
1/4 anonim válasza:
Kell vinni a kórházba ruhát? Nekem pl nem kellett, csak a hazahozósat. Egész jó minőségű ruhákat kapott a kórházban is. Általában a kórházi szobákban meleg van, egy body volt a fiamon és pamut rugi+pléd. Otthon én a rövidujjú bodykat szerettem, hosszú ujjú rugival volt rajta. Hosszú ujjú bodyt én nem adnék hosszú ujjú rugi alá, szerintem már sok. Szerintem kezdő anyukának a kisméretű ruha sosem sok, legfeljebb nem 2 hanem 3 naponta fogsz rá mosni.
2016. aug. 22. 11:56
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, kell vinni ruhákat, mert nem adnak...
2016. aug. 22. 12:01
3/4 anonim válasza:
Nálunk télen még nagyobb meleget csináltak, mint a nyári hőségben volt. Babák kisingben és vékony ujjatlan rugiban voltak (kórhazi cucc). Mondtak hogy max. textipelussal takargassuk őket, különben sok lesz.
A lakásban is elég volt (22 fok környéke) egy rövid ujjú body plusz egy hosszú rugi (nem plüss, hanem vékony pamut), plusz egy takaró alváshoz.
2016. aug. 22. 12:09
4/4 anonim válasza:
Én kaptam papírt mit kell vinni kórházba ottis rajta van a ruha a babának rákérdeztem,de mondták h az a hazahozatalra van,ott adnak ruhát akár napi többet is,de én szeptember végi babánknak vettem 6 drb rovidujjú body hozzá u.a rugdalózó,6 drb hosszú ujjú body rá pántos/kantáros rugdalózó,van kb 5-6 hosszúujjúja pár nadrágocska,kb 5 zokni,s zóval van kb tizenpár szettje,de szeptemberben megyek baba- mama börzére,s szerintem ures kézzel onnan se jövök el,meg úgy vagyok vele,h meglássuk mekkora baba lesz és születése után is tudunk venni neki ruhákat,vagy max 2 naponta mósok fél programosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!