Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vettetek mostanában Huggies...

Vettetek mostanában Huggies pelust? Nem érzitek úgy, hogy jobban átereszt?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 12:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Nekem nincs vele bajom, pedig csak éjszakára használjuk. Simán kibír 12-13 órát. Nem tapasztaltam változást.
2010. ápr. 20. 12:09
 2/11 A kérdező kommentje:

Vettem egy csomagot a DM-be, de világosabb a minta rajta. És jobban ereszti a nedvességet, lehet ez egy selejt csomag?

Hamarosan vennem kell, de nem tudom ilyen e a többi is!

2010. ápr. 20. 12:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Sürgős válaszok kellenének! Nálatok is halványabb lett a minta? Mindjárt pelus vásár és nem tudom, merjek e 1 új csomagot venni, v. váltsak!
2010. ápr. 22. 08:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Én újszülött korában vettem, de nem szerettem mert nagyon műanyagos, kemény volt a combjánál. Most vettem megint 10 hónappal később. Az enyém pöttyös, micimackós és nincs vele bajom. Ha nektek nem vált be, vegyél mást, mondjuk pamperst, mi állandóan azt használjuk egyébként és nagyon szeretjük.
2010. ápr. 22. 08:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Arra nem emlékszem már, hogy sötétebb volt-e régebben, de az biztos, hogy átereszt!

Először én is használtam éjszakára, de reggelre nedves volt szinte az egész body, ami érintkezett a pelenkával :-(

Szintén a DM-ben vettem, dupla csomagba volt összerakva, jó áron.

Azóta csak olyan esetekben használom, amikor tudom, hogy nem lesz rajta 1-2 óránál tovább.

Én most átálltam a Pampersre (Liberótól kiütéses lett a Kislányom szeméremdombja), ez most jónak tűnik.

2010. ápr. 22. 09:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is a DM-ben vettük nemrég és nekünk is világosabb rajta a minta, mi 4-es méretet használunk. Viszont nekünk nem szivárog semmi sehova, simán kibírja az egész éjszakát és nappal sincs gond a nagy "mocorgás" miatt. Én szeretem.
2010. ápr. 22. 09:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Én 4 egymást követő átázás után úgy bemérgeltem magam, hogy kidobtam az egész csomagot! És úgy ázott át szegény babám, hogy szinte alig volt a pelusban valami. Azt nem tudom milyen volt a csomagolása, de az biztos, hogy soha többet nem veszek Huggies-t! Én a Pampersre esküszük! Persze ritkán balesetek történnek éjjel, de nem rendszeresen. A Huggies-re más anyuka ismerőseim is panaszkodnak, mindenki csalódik benne.
2010. ápr. 22. 10:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Én ezt használom 11hós kisfiamnak,amióta megszületett,de még sosem eresztett át.
2010. ápr. 22. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon nem jött be. Kifolyik a pisi oldalt, a kaki meg elől... de lehet, hogy a mi arányaink nem jók :-)
2010. ápr. 22. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon kicsinek ezt használtam a kicsi fiamnak, nagyon meg voltam elégedve vele! Most megint vettem 4+ méretet, eddig meg vagyok ezzel elégedve és az árával is! Éjszakára mi Liberót használunk, napközben pedig Pamperst vagy Huggiest! Én egyedül a Pampers sleep & play-el nem vagyok megelégedve, nagyon utáltam ezt a fajtát! Mondjuk nekunk az aktív baby sem bírja ki az éjszakát, de amúgy szeretem mert puha! Eddig nekem nem eresztett a Huggies! Remélem, hogy nem is fog!
2010. ápr. 22. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!