Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fül fájásra mit lehet adni 10...

Fül fájásra mit lehet adni 10 hónaposnak?

Figyelt kérdés

fül-orr gégészetre kell beutaló?

14. kerületben hol van piciknek?

köszi

2010. ápr. 20. 07:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Vidd el a gyerekorvoshoz, ő is meg tudja vizsgálni, ha gond van, ő is látni fogja és tud rá gyógyszert felírni. Nem kell szakorvoshoz vinni rögtön.
2010. ápr. 20. 07:44
 2/4 A kérdező kommentje:

ok, köszi :)

Mintha egy két napja többször kapna a füléhez szegénykém, sírósabb is a szokásosnál és a füle mögött ki van karmolva :(

2010. ápr. 20. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Pedig mindenféleképpen érdemes szakorvossal megnézetni, hisz az sokkal többet lát, mint a háziorvos. És ha be van gyulladva, ráadásul sokáig, akkor az még akár halláskárosodáshoz is vezethet. De a háziorvoshoz így is úgy is el kell menni, mert kell beutaló. (legalábbis nálunk kell, de én nem budapesti vagyok)

Amúgy mi is szenvedtünk vele télen, kaptunk fülcseppet, de a legjobb akkor is a régi jól bevált kövirózsa, az szinte azonnal rendbe hozta, a fülcseppet meg ki is dobtam, az nem segített.

2010. ápr. 20. 08:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: úgy tudod megnézni, tényleg a füle fáj e, hogy a fültőnél picit megnyomod és ha elfordítja a fejét vagy sírni kezd, akkor igen.
2010. ápr. 20. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!