7 honapos babamat kivihetem este?
Figyelt kérdés
Ki mennénk a tűzijátékra, olyan 10-ig lennénk kint. Fél 9-9 kor szokott elaludni. Aludhat a babakocsiban is.
Vagy ez butaság? Picit félek... jelenleg alszik, ha felkel mennénk ki a programokra.
2016. aug. 20. 14:07
1/9 anonim válasza:
Semmi esetre nem vinnék egy 7 hónapost tüzijátékra. Az a nagy tömeg és zaj...
Szerinted mennyit aludna durrogtatás közben?
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted meddig maradhatunk kint vele?
2016. aug. 20. 14:24
3/9 anonim válasza:
Nem vinném. A nagy tömegben bármi történhet.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem mondta senki, hogy nagy tömeg lesz. Nem Pesten lakunk. De azért koszonom a válaszod. :)
Tehát egyáltalán délután sem vinned ki?
2016. aug. 20. 14:33
5/9 anonim válasza:
Szerintem délután nyugodtan kiviheted a programokat megnézni. Este pedig te erzed.
6/9 anonim válasza:
Kíváncs lennék melyik az a város, amelyiknek tüzijátékra van pénze úgy is, hogy nem érdekli a kutyát sem (=nincs tömeg).
"Vidéki" tüzijátéknak se kisebb a hangja. Nálunk a tömeg is nagy.
7/9 anonim válasza:
Mi FALUBAN lakunk, este lesz tüzijáték. Délután megyünk fel a programokra, este pedig apa viszi a nagyot (6,5 éves) a tüzijátékra, én az 1 évessel maradok itthon. Eszembe nem jutna vinni a kicsit. Pedig azért tömeg nem lesz.
8/9 anonim válasza:
Én nem vinném ki, de felőlem te kiviheted.
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat.
Nem maradunk sokáig. :
2016. aug. 20. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!