Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoktatok kapni olyan dolgokat...

Szoktatok kapni olyan dolgokat, amire nincs szüksége a babának? Hogy mondjátok meg, hogy nem kértek többször?

Figyelt kérdés

A mi babánknak mindig rossz minőségű,olcsó pelusokat vesz anyós, de jó szándékkal.

Már a 10. fajtát kaptuk (csörgős-zörgős, selejtes, 2 mérettel nagyobb, átázós, stb...)

Mindig azt hiszem, hogy nem lehet már rosszabb, de lehet.. :S

Nem akarom megbántani,mert nagyon érzékeny és irtó kínos lenne megmondani, hogy ne vegyen többet, mit csináljak?

2010. ápr. 19. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
menjetek el együtt pelust vásárolni, és mikor kiválasztod áradozz hogy olyan jó hogy rátaláltál arra a fajtára, mert nem ázik át, nem csapja ki a baba popsiját, és hogy hogy meg vagy vele elégedve, hátha kapcsol.
2010. ápr. 20. 00:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Elmondtam neki,"anyós" hogy ez azért nem jó mert átázik a másikból meg kifolyik, vagy ,kicsi, vagy kiüti....

Neki adtam a DM kupont és megmondtam hogy ha akar venni pelust akkor csak ezt vegye.(Huggies)

Törlőkendővel ugyan így.

Most már semmit nem vesz meg a kérdezésem nélkül.

Ha sosem mondod meg neki akkor csak téged idegesit...nem hiszem hogy leharapja majd a fejedet. Ha meg megsértődik akkor beszélj a férjeddel, ő biztos megérteti vele és rá hallgat.

2010. ápr. 20. 00:37
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
El kell neki mondani, hogy utál öltözni a baba és ezekben az ócska pelenkákban naponta többször kell. A drágábbat sokkal ritkábban kell cserélni, nem lesz piros a feneke. Mutasd meg a különbséget. Mondd, hogy Te is a baba kényelmét és az anyagiakat fejben tartva melyiket tartod a legjobbnak, így tapasztaltad.
2010. ápr. 20. 06:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát, nemhogy az anyósa!

Fontos, hogy beszélj vele. Valószínű az ő idejében még nem voltak ilyen pelenkák és ma sem használja naponta, hiszen te pelenkázod a gyerkőcöt.

Nem azt kell mondani, hogy ne vegyen, hanem rá kell vezetni a jó fajtára.

Nálunk pl. az vált be, hogy a férjem beszélt vele (csak az ő anyja), és arra jutottunk, hogy azt a pénzt, amit a gyerekre szán, minden hónap elején ideadja, mi meg veszünk neki azt, amire szüksége van :-D

2010. ápr. 20. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki, hogy átázik, nem vált be. Mi is kaptunk már keresztanyutól, elhasználtuk.
2010. ápr. 20. 07:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom is mindig hozott nekünk pamperst, ami legalább egy jó márka, viszont attól még nem volt jó a babámnak. Amikor a 2. csomaggal állított be, finoman célozgatva szóltam neki, hogy nekünk a libero jó, sajnos a többi pelus nem.

Nem sértődött meg, de azóta nem kaptunk pelust, szerintem nem mer venni, nehogy elrontsa.

Ruhácskát is hozott egy időben, de mindig kicsi méretet. Most már azt sem hoz.

Azóta mesekönyveket hoz a lányomnak, szerencsére azt nem lehet elrontani :)

2010. ápr. 20. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!