Mivel készítitek a bébiételt?
Szerintem jó lenne.
Èn botmixerrel csináltam.Jobb,mint a turmixgèp,mert kevesebb rajta a mosogatnivaló. :)
Egy sima botmixer 4-5000 Ft . :) Ès pürésítheted abban,amiben főtt/tárolod.
1-es voltam.
Sima botmixer. Nem volt 3000Ft. :D
8 hónapos a fiam, még szuperül mūködik, pedig napi 2szer használom.
Botmixerrel.
En is ilyesmit vettem,csak braun,es habvero nincs hozza.10 ezerert.nezz media marktban,euronicsben.
Felesleges ennyi penzt "kidobni".
Sima TESCO-s botmixerrel és annak a mély poharas részével. Imádom a mixert, évek óta használom, ugyan ezek a tartozékai vannak (habverő, botmixer, aprítótál, mély pohár) és szerintem kb. 5000 Ft lehetett. BIVALYERŐS a motorja, komolyan mondom, minden részét használom évek óta, egyedül a mély poharat vettem most elő a babának.
Én nem adnék ki 20-on ezret, semmivel se tud többet ez se. ;)
Nekem is a legegyszerűbb Tesco-s botmixerem van, tökéletesen megfelel a célnak. Csak bébiételhez eszembe nem jutna ilyen botmixert venni, semmivel sem jobb, mint egy sima, olcsóbb verzió, csak többe kerül.
Egyébként van Braun turmixgépem is, de egy-két adag bébiételért nem veszem elő, nem rakom össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!