Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel készítitek a bébiételt?

Mivel készítitek a bébiételt?

Figyelt kérdés

Turmix, botmixer?

Ez jó lenne?

[link]

2016. aug. 17. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lenne.

Èn botmixerrel csináltam.Jobb,mint a turmixgèp,mert kevesebb rajta a mosogatnivaló. :)

2016. aug. 17. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy lidlben kapható aprítóval. Kb, mint amit linkeltél, annak a középső eleme, de csak 7000Ft körüli összegbe került.
2016. aug. 17. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy sima botmixer 4-5000 Ft . :) Ès pürésítheted abban,amiben főtt/tárolod.

1-es voltam.

2016. aug. 17. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sima botmixer. Nem volt 3000Ft. :D

8 hónapos a fiam, még szuperül mūködik, pedig napi 2szer használom.

2016. aug. 17. 13:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Botmixerrel.

En is ilyesmit vettem,csak braun,es habvero nincs hozza.10 ezerert.nezz media marktban,euronicsben.

Felesleges ennyi penzt "kidobni".

2016. aug. 17. 14:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sima TESCO-s botmixerrel és annak a mély poharas részével. Imádom a mixert, évek óta használom, ugyan ezek a tartozékai vannak (habverő, botmixer, aprítótál, mély pohár) és szerintem kb. 5000 Ft lehetett. BIVALYERŐS a motorja, komolyan mondom, minden részét használom évek óta, egyedül a mély poharat vettem most elő a babának.

Én nem adnék ki 20-on ezret, semmivel se tud többet ez se. ;)

2016. aug. 17. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is a legegyszerűbb Tesco-s botmixerem van, tökéletesen megfelel a célnak. Csak bébiételhez eszembe nem jutna ilyen botmixert venni, semmivel sem jobb, mint egy sima, olcsóbb verzió, csak többe kerül.

Egyébként van Braun turmixgépem is, de egy-két adag bébiételért nem veszem elő, nem rakom össze.

2016. aug. 17. 22:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért gondoltam erre mert fél áron tudom megrendelni. De akkor keresek valami olcsóbbat, ha az is ugyanúgy jó :)
2016. aug. 18. 10:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Féláron simán megvenném, ha nincs botmixerem és habverőm még, de használnám. A bakaján kívül csomó dologra jó még az aprító, pörköltbe hagyma, káposztástésztába reszelés helyett, az enyémmel habot is lehet verni, sokat főzök krémlevest, arra a botmixer való, és a habverő is nagy találmány, nem kap görcsöt a csuklód,mire felvered vele a tojásfehérjét a sütibe. ;)
2016. aug. 18. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!