Kisbabámnak szörös a fülcimpája vagy milyen ki fog kopni neki ugye?
Figyelt kérdés
Már 2 és fél hónapos de még mindig szörös vagy hajas a fülcimpája olyan mintha a haja logna rá de nem..
Ugye kikopik vagy kihullik neki ...:-(
2010. ápr. 19. 17:34
1/6 anonim válasza:
Szia!
Kisfiamnak is sokáig az volt, aztán napról-napra kevesebb lett. De már nem emlékszem hogy hány hónaposan tűnt el neki teljesen.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ neki is kevesebb lett sztem..remélem eltűnik de Ő kislány..
2010. ápr. 19. 17:51
3/6 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=84&keres..
Az én lányomnak is szőrös volt, még a homloka is, aztán szépen kihullott... Nyugi!
4/6 A kérdező kommentje:
Hu köszönöm szépen megnyugodtam habár igy is imádom és gyönyörű a kis makink..:-)
Nem dobda fel ezeket a kérdéseket mikor beirtam az enyémet..
2010. ápr. 19. 18:08
5/6 anonim válasza:
Az én fiamnak is ugyanilyen.5 hós de még mindig olyan talán lehet hogy kevesebb,de ha fölkel megfigyelem már neki.Remélem én is hogy eltűnik neki.
6/6 anonim válasza:
Nyugi, kikopik:-) Az én lányomnak is sötét szőr volt a fülén. Gondolhatod, hogy megijedtem. Kb. 5-6 hónaposan már nem volt olyan!
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!