Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokféle ételt megeszik már 20...

Sokféle ételt megeszik már 20 hónap körüli babátok?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam 20 hónapos lesz s alig eszik egy pár fajtát. Szinte minden nap főzök, de ő sok mindent még csak meg sem hajlandó kóstolni. Van egy pár (sokat mondok ha 10 fajta)étel, amit megeszik. Most éppen a húsleves és a rizseshús a nyerő.Reggelivel, vacsorával nincs gond, csak a déli főtt étellel. Ennyire válogatós lenne vagy más gyerekek is ilyenek ebben a korban?
2010. ápr. 19. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Az enyém a sóskán kívül mindent megeszik, de semmiből nem eszik sokat. Sokszor olvasom, hogy 12-18 hónapos gyerek megeszik 200 g főzeléket feltéttel vagy bármi mást ekkora mennyiségben.. Az enyém meg jó esetben 100g körülit (csak ránézésre mondom, hogy ennyi, nem méricskélem). Ma pl. nem volt időm főzni, így Nestlés bébiételt kapott, annak is a felét ette csak meg :))
2010. ápr. 19. 15:44
 2/7 anonim ***** válasza:

19 hónapos babám tésztákat, rakott dolgokat, főzelékeket, leveseket eszik.

húst csak darálva a rakott ételekben. szelet húst, vagy apróhúst egyáltalán nem.

összességében azt tudom mondani, hogy főleg egytálételeket eszik szívesen, ilyen hús+ köret típusú ételeket nem.

gyümölcsöt szinte egyáltalán nem eszik

2010. ápr. 19. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
ja, és ő is keveset eszik mindenből:)
2010. ápr. 19. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:

"Jó ezt olvasni".Már be voltam pánikolva,hogy a 21 hónapos lányom még mindig eszik üveges kaját is.Főzelékeket,leveseket,egytál ételeket megeszi ő is.Van amikor 200g is megvan,van ,hogy a 100g is alig.(sacc.-nem méregetem)Univer főzikből van hogy 2 üveggel megeszik.

Az a gond viszont,hogy a környezetem állandóan cseszeget,mert még eszik üvegeset,holott már rég nem kellene.86cm és 11kg.

2010. ápr. 19. 16:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Enyém 13 hónapos, lány (10,3 kiló és 80 cm), de mindent és nagyon sokat eszik, mellet 2-3x szopik.
2010. ápr. 19. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:

előző

eszik üveges kaját és gyümölcsöt, tejpépet, szóval babás dolgokat is

neki mindegy, csak "hamm" legyen:-))

2010. ápr. 19. 16:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 19. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!