Kihasználnám én a testvér fellépőt? Érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Olyan drága.Én olyan szeretnék amin csücsülni is lehet.
2 éves lesz kislányom mire megszületik a kistesó. De 3 évesen már úgysem fog ráállni, mert megy magától.
De addig ha sétálni megyünk és megunja magát, elfárad?
2010. ápr. 19. 14:35
1/2 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom is 2 éves volt, amikor megszületett a kistesó, és mi nem használtunk fellépőt. Sokat sétáltunk és nem is igényelte a gyerkőc. A kisebb lányom most 2 éves, de simán elsétál az oviig a tesót kísérve, pedig nincs közel.
2/2 anonim válasza:
Én csak ajánlani tudom. Lányom hogy elkezdte az ovit, azóta használjuk, nem kell sokkal korábban indulni, eltolom őkat. Én ha sietek, akkor 20 perc alatt érünk oda, ha gyalog jönne ő is, akkor bizony sok idő kellene neki. Úgyhogy ő 4 éves és bizony ott csücsöl, én meg tolom őket. Ha vásárolni megyünk ide oda, akkor is felrakom és ha elfárad akkor felcsücsül. Tényleg nagyon drága, de ha sikerül kifognod használtan is tudsz venni jó állapotút, én is így csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!