Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tricikliről?

Figyelt kérdés

Az ára jó? Esetleg látott valaki ilyet élőben? Milyen? Lehet ilyet venni Bp-en?

Babakocsi helyett szeretném nyárra a 14 hónapos kislányomnak.

2010. ápr. 19. 13:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szia Nekünk ilyen van, csak kék sárga, igaz a kisfiam még nem teper vele, de én szeret benne tolni, és egyenlőre nem esik ki belőle 13 hónapos.
2010. ápr. 19. 14:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk ilyen van, bár ez nem hintázós, de nem borult még fel vele a fiam. És most akciósan nem is olyan drága.

[link]

2010. ápr. 19. 14:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen van, csak elefántos. Én szeretem és kisfiam is szeret vele menni, mi akkor vettük mikor 10 hós volt. Így ki tudtuk használni a kiesésgátlót és a lábtartót is. Most 20 hós és ezeket már levettük és úgy használja.
2010. ápr. 19. 14:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy kérdezek, de ez a kettővel ezelőtt betett Be Fun nevű tricikli, ennek a szülökormánnyal lehet irányitani a járművet? A fiam 2 éves de még mindig nem kormányoz :(
2010. ápr. 19. 14:24
 15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is jó az a Be Fun! Nekem is tetszik. Még az jutott eszembe azzal kapcsolatban amit belinkeltem, hogy attól a kutyafejtől vajon lát a gyerek? :p Vagy le lehet szerelni? Aki írta, hogy van egy ismerősének, nem tudja véletlenül?
2010. ápr. 19. 14:27
 16/19 A kérdező kommentje:
6.válaszolótól kérdezném, hogy mennyibe kerül amit belinkeltél? Az azért lenne jobb mert nincs rajta az a kutyafej viszont ami meg nem jó benne nekem, hogy műanyag a kereke. De az is tetszik csak mindegyikkel van valami bajom. :p
2010. ápr. 19. 14:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha, minden igaz, a 6. válaszoló vagyok. Sajnos nem tudom az árat, mert a telefonszám, ami meg van adva, nem működik, a másikat meg nem veszik fel. De a napokban szeretnénk elmenni a pesti áruházba, megnézni. Ha még akkor is aktuális lesz, akkor megírhatom, hogy mennyi és mennyire biztonságos. Még valami: az ismerősöm még egy hámot is belerögzített és így még be is van kötve a gyerkőcs, nem ugrál ki, és nem áll fel. Ez nálunk is így lesz, mert még az etetőszékben is feláll, ha alkalma van rá :)
2010. ápr. 19. 16:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Az ismerősömén nincs kutyafej, de sztem attól simán kilát a gyerek.
2010. ápr. 19. 20:23
 19/19 anonim ***** válasza:
én linkeltem a Be fun triciklit, valaki kérdezett ezzel kapcsolatban. A fiam 17 hónapos lesz, már próbálkozik a kormányzással, de még kevés sikerrel. Szerencsére lehet fixálni, akkor mi irányítjuk a sz.karral. Mivel le van fixálva az első kerék, így nekem nehezebb irányítnai, de meg lehet szokni.
2010. ápr. 20. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!