Melyik cumisüveg márka aminek lecsavarható az alja is? A könnyebb tisztítás miatt kérdezném.
Ige, van a Mamnak, meg a Nubynak is, viszont én tapasztalatból azt mondom, hogy a hagyományosak jobbak. Ezeket a lecsavarós aljúakat sokkal nehezebb higiénikusan tisztán tartani, persze mindkét oldalról bele tudsz nyúlni, viszont az alján lecsavarod, ott is menet van, plusz egy szilikon lap, ami levegőztet, tehát 100 részből áll, nekünk ráadásul állandóan folyt, akármit csináltunk vele. Ja, és az alján lévő szelep miatt 1 perc alatt megevett 100 milit a babám.
Javaslom, hogy inkább egy szélesebb, alacsonyabb üveget válassz, pl Avent, azt könnyű elmosni, és passzol rá a Mam-os cumi is.
Tefal.
De én nem szerettem azt az üvegünket, mert túl hosszú és vékony. Pár napig használtuk, aztán elraktam. Alig bírtam belekanalazni a tápszert a szűk szája miatt.
Az alacsony duci üvegek praktikusabbak, könnyebb megtölteni és elmosni is jobb.
Na vettem a Rossmannban akcióban 260ml-es mamost. Nem folyik és nagyon megnyugtató hogy rendesen el tudom mosni a tápszer után! Heuréka!! :))
Köszi csajok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!