Koraszülött a babám, most 6 napos, tegnap 10 óra óta nem volt széklete, csak 3-4 pisis pelus, nagy gond ez?
Nehezen megy a szopi, hamar kifárad, fejni nem tudok, nincs elég tejem hozzá, kérjek tápszert a gyerekorvostól?
Nagyon aggódok miatta!
Nem gond . Ha keveset eszik, a széklete is kevesebb, ráadásul az emésztése most alkalmazkodik, ugye ha koraszülött,akkor neki kicsit nehezebb a dolga..
Jó lenne viszont ha iratnál tápszert, mert ha kevés a tejed és ő mint koraszülött súlyt veszít gyorsan tudnád pótolni...
amíg tudod szoptasd, de ha éjjel kell tápszer , jó ha van egy doboz.
Sok egészséget!
Ha van pisis pelus az jó. Ha kakis nincs, az azt jelenti, hogy minden tápanyagot hasznosít. Ne aggódj, kérhetsz egy dobozzal, ha az megnyugtat, hogy otthon van, de szerintem nem fogsz hozzányúlni, hiszen elég tejed van, erre bizonyíték a pisis pelus. Ne aggódj az a legfontosabb!
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Próbáld meg úgy cicire tenni, hogy pelusra vetkőzteted, és csak jól betakarod, hogy összeérjen a bőrötök. Nekünk bevált. (Persze ha nem 15 fok van otthon :)
Ne izgulj semmi baja nem lesz, erős kis emberek ezek, nekem a nagyobbik született 36 hétre. Csak arra figyelj, hogy nem sárga-e, nekem attól lett nagyon aluszékony, ezért bekerültünk a Heim Pálba. :( (de ő nagyon sárga volt, majdnem vércserés, és teljesen ébreszthetetlen).
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!