Az FLP-s Activatort hogyan adagoljam a hasfájós kisfiamnak?
Igen, segít! Jobbat nem is adhatnál neki.
Kilónként 2 csepp adható.
Én délben adtam neki kilónként 1 cseppet, és este megint kilónként 1 cseppet. Később, mikor csak esetenként fájt a hasa, akkor már csak egyszer adtam neki kilónként 1 cseppet.
Szia!
Én babámnál is bevált, kb. 15-20 perc múlva már nem volt baja, most a fogzás miatt szoktam neki adni, ja meg, hogy meg vagyokunk fázva mind ketten a férjemmel nehogy ő is elkapja, immun-erősítésként!
Boldog babázást kíván 4 hónapos anyuka
Szia!
Én voltam a második válaszoló, én is forgalmazó voltam, csak abba hagytam, mert nem jött össze a forgalmazás, most csak vásárló vagyok! Nem mondod, hogy a first-öt hűtőbe kell tartani? És ha nem tartottam, de most beteszem akkor nem romlott még meg ugye, mert 3. hónapja van nyitva?? Nekem a volt szponzorom nem mondta ezt :((, ja és az aktivátort is a hűtőbe????
Kérlek akkor most te segíts nekem! Köszi várom a válaszod!! Berry-t majd meg veszek, csak most fokhagymára és c-vitaminra futotta a gyesből nekünk a férjemmel mert bekaptunk valami náthát! Activátort meg a firstöt meg a lányomtól lopkodjuk!
Boldog babázást kívánok 4 hónapos anyuka!
Sziasztok!
Én is vásárló vagyok.
A First-ot hűtőbe kell tárolni??? Biztos? Én 2 éve használom, és soha nem tároltam ott.
Jó tudni hogy az Activatort hogy kell használni, látom többen javasolják hogy jó fogzási időszakra, mondjuk nálunk kibujt az első fogacskája, na jó nem teljesen, de nem is éreztük, de hát hol van még a java.
Én is iszom a Berry-t, és tényleg jó, csak mégis sikerült megfáztam (pedig 4 éve nem kaptam el semmi bacit) nem is értem, lehet a szoptatás miatt, fáradság, stb? egyszerűen nem értem. (veszélyeztetett terhes voltam es a párom 40 fokos lázzal feküdt és nem kaptam el, bezzeg most, kb 2 hete szenvedek, és a kicsi lányom is elkapta. Meg is növeltem az adagomat és neki is adok napi 2 kanállal a sima Gélből, remélem segít. Minden kipróbáltam és mégis olyan nehezen mászunk ki belőle. (orrcsepp, szívás amitől mar retteg, inhalálás, kenem a hátát, szóval…remélem az FLP segít neki) orvosnál voltunk de az orrcseppen kívül nem írt fel semmit.
Egy 4 hónapos kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!