Vizelet gyűjtés előtt le szoktátok mosni a babátokat, mielőtt a tasakot felragasztjátok?
Figyelt kérdés
Hogy és mivel kell lemosni? Kisfiamnak kell majd. 2,5 hós.2010. ápr. 18. 18:05
1/6 anonim válasza:
Langyos vízbe teszel hiperol vagy neomagnol tabletát( patikába lehet kapni) és egy kis vattalappal lemosod a fütyit és környékét majd leszárítod. Amikor száraz ráragasztod a zacsit és megvárod amíg belepisil( vigyázz nehogy lemozogja), ha van segítséged pohárból csurgasson vízet közben(inger a pisiléshez). Ha ügyes vagy egyenesen a tárolóhengerbe is pisiltetheted ( ez nekünk kb 6 hótól ment). Sok sikert
2/6 anonim válasza:
Kórházban vettek vizeletmintát a lányomtól,ott lemosták vmi lila löttyel,gondolom fertőtlenítő folyadék.De otthon sztem elég,ha langyos vízzel letörölgeted,aztán vmi szárazzal és úgy ragasztod fel.De előre szólok,ne várj hamar csodát,szerintem olyankor direkt nem pisilnek a kis drágák vagy kifolyik.Nekünk a 2.-ba sikerült egy nagyon picikét gyűjteni.Sok sikert!!! :)
3/6 A kérdező kommentje:
Egyelőre a háziorvoshoz kell vinni, remélem ha vízzel lemosom, akkor is jó lesz.
2010. ápr. 18. 19:19
4/6 anonim válasza:
Én is csak vízzel mostam le.Az 1éves státusra kellett vinni.Rendben találtak mindent.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Mi a laborba vittünk vizeletet. Simán vizes ruhával áttöröltem és feltettem a vizeletgyűjtő zacsit, majd rá a pelenkát. Mire beértünk és levettük róla a pelust, bőven volt a zacsiban pisi.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. ápr. 19. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!