Anyosom mindenben beszologat, mit tegyek?
Vagy külföldi vagy, aki pár hete tanulja a magyart, vagy max. 12.
Borzasztó olvasni is. Ha ilyen szellemi szinten állsz, nem csodálkozom, hogy anyós nehezen emészt meg...
Nekem is épp félévesem van és képtelenség anyóst lelőni, még csak nem is orvos hanem asszisztens érettségivel, de úgy osztja a tanácsokat (mit tanácsot, hozza a gyógyszert is) mintha minimum főorvos lenne.
Jön a kőkorszaki nézeteivel, hülye ötleteivel, tápláljak hozzá 2 hósan, szoptassam 4 óránként, napoztassam, vigyem strandra, adjak cumit, a hordozókendő káros, a hosszan szoptatás káros (neki már a 6 hó is az), stb.
Nálatok is ez van? Igyekszem elengedni a fülem mellett, mondjuk valamit - amit nem lát azt hiszi úgy van, de ezt pl. hozzátáplálásnál nem érdemes eljátszani.
Ha olyanba ugatna bele amiről van szakirodalom, hogy a Te meglátásod jó, adj neki olvasnivalót, keress hivatalos embereket hátha vevő rá - én pl. kerestem szoptatós, hordozós cikkeket, hozzátáplálási táblázatot - csak sajnos én anyósom szerint ki az a WHO, meg kit érdekel a 30 éves gyerekorvosom, aki még pelenkás volt, amikor ő már gyereket nevelt.
Az jó, ha a férjed melletted áll, nálunk csak.néhány esetben állt mellém, romlott is a kapcsolatunk. :-(
Pedig nekünk anyagi problémáink sincsenek, anyós inkább túl sok hülyeséget is megvesz, már 6 évesre való ruhát is kaptunk. wtf :-D
+1, ha elavult nézetei lennének, mint az én anyósomnak: amikor pampogott, hogy ő így meg úgy csinálta a gyerekeivel és az a jó ahogy régen volt, megkérdeztem, hogy ezek szerint a dédit nem kellett volna leszólni a pálinkás kenyér miatt (valami amiben egyetértünk), mert a dédi már 5 gyereket nevelt, amikor anyós pelenkás volt. :-D
Egyébként mi a foglalkozásod, végzettséged, magyar vagy?
Az írásod alapján lehet az anyósodnak ezek közül is valamivel problémája van, ebben az esetben fejreállhatsz, akkor is piszkálni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!