Más babáját is zavarja alvás közben a sok árus kocsi ami zenél? Mit lehet tenni?
Szerintem semmit nem lehet tenni, max.imádkozni, hogy pont ne akkor jöjjenek, amikor alszik a baba.
Nálunk a family frost jön délután, általában alszik, de nem mindig veszi fel. Esetleg ha lent sétálunk és meghallom, akkor menekülök egy másik utcába, ahol kevésbé hallani.
Szerintem is borzalmas az a zaj, amit csapnak. Hát még az utcánkban lakó motoros srác, aki gyakran a cimboráival motorozik, őrült hangú nagy mocijaikat direkt még jól megbőgetve. Nem csak engem zavar, de nem tudunk mit tenni ellene.
A lányom, ha jó mélyen alszik, nem ébred olyan könnyen fel, de pl. a múltkor jártam úgy egy futárral (micimackós könyvklubos csomit hozza már évek óta, de most már visszamondtam) hogy csöngetett - direkt kikapcsoltam a csengőt, mert a kicsi aludt - de mivel nem mentem ki, elkezdett őrült mód dudálni, majd - nem tudtam kimenni, mert a baba szopizott és még csak félig aludt az ölemben, nem tudtam még lerakni - ez se volt elég, elkezdett kiabálni és verni az ablakot. Háromszor is! Elsőre még csak nyöszörgött a kicsi, ringattam, hátha visszaalszik, másodiknál már felébredt, harmadiknál üvöltött - na itt mentem ki és küldtem el az anyjába a futárt. Már nem is kellett volna hozzon semmit, mert vissza volt mondva, de mindegy, milyen alapon zörög mint a barom az ablakunkon? Erre azt mondta - jó vicc - hogy azt hitte, senki sincs itthon. Kérdem én, akkor meg miért dörömbölt? A senki nem tud ajtót nyitni ugye...
A family frostos is persze a ház előtt áll meg és bőgeti a szirénáját, pedig sose vettem még tőle semmit...
Ugyanígy baj van az árusokkal, házalókkal. Jönnek, kiabálnak, csöngetnek, zörögnek, dudálnak... Egy nap vagy öten, egyik zoknit árul, a másik bádogos és becsönget minden házba, hogy alkalmazzák, a harmadik hittérítő, a negyedik valami ügynök, áááá!!! Nem tudom, hogy lehetne ezen segíteni. De ha felverik a gyereket és emiatt az egész napunk borul, hát bizony az én agyam is elborul. Aki tudja, milyen terhesen egy nem egészen két éves örökmozgó után rohanni egész nap, az megérti, mennyire mérgesít, ha azt az egy-egy órát, amikor nyugi lenne itthon, azt is megzavarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!