A baba mennyi idős koráig célszerű a légzésfigyelőt használni?
8:46os vagyok:
sajnos én nem is egy ilyen esetről hallottam/tapasztaltam a közeli és távolabbi ismerőseimtől.Jobb félni,mint megijedni.
10 hónapos a lányom mielőtt született volna vettünk légzésfigyelő és bébiőr egyben, plusz éjjeli fény :)
Nekünk kellett, nemhiába kardoskodtam mellette (asztmás vagyok, és szívbeteg a lányom egészségesen született). 4 alkalommal riasztott be, és mind a 4 éles helyzet volt!
Egyébként eü kártyára elfogadják, az meg ugye nem a te pénzed. :)
Aki írta, hogy nem is hallott róla. Örüljön neki.
A testvérem barátnője ugyanígy gondolkodott, hogy velük úgysem történhet meg. 9 hónaposan fulladt meg az addig makk egészséges kisfiú, és nem tudni miért.
Az én egyik barátnőm mikor még pocakosak voltunk nem volt hajlandó velem eljönni és részt venni újraélesztési tanfolyamon, és a bölcsőhalálról főként annak megelőzéséről szóló előadáson, mert csak felfújt, és ők egészségesek, a babának sem lesz sose rá szüksége. Nos a kislánya...túlélte, de agykárosodása lett.
Tehát én úgy gondolom mi jól döntöttünk. Nekünk addig lesz benn, amíg tönkre nem megy, de 3 éves koráig szeretném.
Én 1 éves koráig szeretném használni, vagy ameddig fel nem fedezi a zsinórt. A baldahinját is már le kellett szednem mert behúzta magához.
Én nyugodtabban tudok aludni, hogy van.
Mikor még nagyon pici és mélyen alszik alig lehet látni, hogy lélegzik, megnyugtató a kis zöld villogó lámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!