Baby desing pepe etetoszekhez huzat, hol?
Sziasztok.
Most kaptunk egy ilyen etetoszeket sogornomektol.
Sajnos a huzata szakadt.szeretnem lecserelni.de akarhogy irom be a keresobe nem talaltam.
Valaki vett mar etetoszekhez huzatot?ha igen hol?es mennyibe kerul kb.?
Babydesign Elefani és Babaszafariban előforduló termék, emlékeztem a nevére.:) Szóval ezekben a boltokban nézd meg! Babaszafari a Forgách utcánál van, Elefáni meg a Kálvinon (de biztos mindkettőből van több).
De egyébként ezek gyakran kompatibilisek márkán kívül is, el kell menni a Brendonba és megnézni őket.
Gyorben elunk.
Sogornonek itt vettek a baby centerben.akkor lemegyek es megkerdem.
Remelem talalok belevalot.
Es amugy az hogy lehet,hogy neztem ropa videot es a videoban jobban lehet donteni a hattamlat mint ennek?kb 3 eve vettek.lehet az ujjabb kiadasnak mar donthetobb a hattamlaja?
Mindket oldalon,nem az uluresz,hanem ketoltald felmegy a huzat a talcaig,es az az oldalso resze a huzatnak van elszakadva.
Most meg ugy sem tudjuk hasznalni.azt hittem jobban dontheto,de ebbe meg nem tudom a 4 honaposom belerakni,mig fozocskezek a konyhaban.
Apa is mondta,hogy megragasztja ha szeretnem.hat megnezem mennyi a huzat,ha tenyleg 8ezer meg akkor is jobban jovunk ki mintha ujjan vennek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!