Az első 6 hétben ki lehet vinni sétálni a babát?
marmint az utcara? kertes hazas ovezetben? vagy ha szeretnek a baratnoimme.beszelgetni kicsit meg tudom igy oldani? mert azt tudom hogy latogatni zart terbe nem nagyon johetnek...na de mi a helyzet a setakkal? levegoztetni igy is ugy is kell a babat nem?
mielott megkapnam hogy minek szulok ha baratnozni akarok: masodik baba, es mivel nagyteso is igenyli a setat es a tarsasagot, fontosak tartom hogy kimozduljunk amint lehet...ot nem vittem ki egyebkent az elso hat hetben, csak a kertbe, mert hasfajos volt en meg szovodmenyes
8: es napernyorol nem hallottal? cska a textilpelus letezik?
A regen maniara meg:regen nem volt antibiotikum, megis megertek a gyerekek az egy eves kort. Ja, nem.
Persze, vidd ki nyugodtan.
Amúgy engem, mint kezdő anyukát szabályosan lehurrogott a csecsemős, mikor hordozóban vittük haza a fiunkat, hogy miért nincs letakarva. De nem magyarázta meg, hogy miért kell. Min 30 fok volt, a kórházi szobában is egész nap nyitva volt az ablak, és egyik kicsinek sem lett baja.
Időjárásfüggő. Ha viharos szél és eső van, ne vidd ki.
Szeptemberben jó eséllyel még ugyanilyen bucimeleg lesz. Akkor inkább reggel 9-ig vagy este alkonyat táján vidd ki. Fokozatosan emeld a kint töltött időt.
De első napokban, ha normális az időjárás, az is segít, ha rányitod az ablakot.
14: nem vittem mert mint irtam szovodmenyes voltam es labra is alig tudtam alni 4-5 hetig nem.hogy setalni :(
egyebkent nekem ugy mondta a vedono hogy elso heten ne vigyem ki csak nyissam ki az ablakot..a masodik hettol vihetem ki 5 percekre, a harmadik hettop negyed orakra a 6. hettol pedig setalni...ezt eleg merevnek tartom de mivel nem is tudtam.vele tobbet kint lenni betartottam....de most mashogy szeretnem, ezert is kerdeztem...
de gondolom, hogy a panelos anyukak is leviszik, de gondolom ok sem tesznek egy egy oras setat..10 percre meg nem hivom at a baratnom....de mondjuk egy fel oras kozos tili tolira mas inkabb...a kertbe.hivni oket jo otlet.
off: nem szabad letakarni en is ugy tudom, es nem a kiskegyedebol, a radioban is volt rola musor nem reg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!