Mi a megoldás arra, ha nagyon anyás egy baba?
Sajnos nem tudok én sem jobb ötletet, mint a fokozatosság, de azt gondolom, hogy az nem igaz, hogy egy 3 hós baba csak az anyukájával lehet el. Én sem hagytam sokáig egyedül a babámat pici korában, de azért 1-2 órára úgy el tudtam menni, hogy apa vigyázott rá.
Ha lenne valaki, aki napi szinten pár órát vele tölt, akkor biztos elmaradna vele.
Illetve a tesódnak is nyugodtan, tiszta szívvel kell ráhagynia a babát valakire, különben érzik a babák rajta hogy feszeng és akkor ők sem érzik jól magukat.
Sok sikert és kitartás!
Szia!
Én hat hetes koráig el sem mozdultam a kisfiamtól,de utánna szép fokozatosan egyre többet hagytam itthon apukára.
Soha semmi baj nem volt vele,sosem sírt utánam.
Most 11hónapos és kb két hete rettenetesen anyás lett,sehova nem tudok nélküle menni.Tegnap is lementem a boltba és fél óra múlva hívott apuka,hogy mióta beszálltam a liftbe azóta üvölt a gyerek sehogy nem tudja megnyugtatni,hazaszaladtam,és rögtön megnyugodott.
Nem igazán értem miért lett ennyire anyás,ráadásul én már 3hónapja nem is szoptatom.Van,hogy enni se eszik másnál csak nálam.
Valószínűleg nálatok mivel már ilyen picin is anyás a baba,később tényleg ki fogja nőni,de,hogy az én kisfiamnál mi lesz azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!