4,5 hossal balaton?
3.gyerek.a ket nagy miatt mennenk.
Volt aki ekkora babat belevitt?nem egy erzekeny gyerek.nyugodt,szeret autozni.
Es ha be is vinnem,ugy gondoltam,hogy a kezemben,addig mig a labikoi bele ernek.tehat nem szeretnem orakat usztatni nyakig a vizben.
Van olyan sapija ami hatul hosszabb.es jol bekennem 50+os naptejjel.
Menni mindenkepp megyunk.a kerdes az,hogy bele merjem e vinni a vizbe.
4 hónapossal voltunk nemrég, és még megyünk is le. Belevittük kézben, vigyázva (bár én úszó voltam, így kicsit nagyobb az önbizalmam a vízben:)).
Nem vittünk be neki semmi úszógumit, mert ugye nem ül még. Szép lassan beletettem a mellkasa közepéig. Hangosan nevetett, sikítozott, mosolygott. Kb. 10 percet voltunk benn, nekem combnyakig ért a víz ott. A férjem a lépcső aljáig jött, ott átvette. Be volt kenve naptejjel, volt rajta póló és naci és úszópelus és karimás sapka.
A barátnőmék szintén ekkorával voltak az Adrián most, belinkelem, ő mit vett neki, azt mondta, hogy ott mindenkinek ilyen volt és tök jó volt. De sajnos ők a parton vették ezt, nem tudom, Brendonban pl. kapni-e, keményebb anyagból van, nem úszógumiszerű: [link]
Ez igen...eleg morbidul nez ki 😂😂😂😂😂
Hat mi vettunk ilyen baba uszogumit,11kiloig jo.de En nem akarom hasznalni,csak apa kedveert vettuk.nem tudtam meggyozni,hogy nem kell.
Brendonban vettuk,ott ket eleado is azt mondta,hogy ebbe belerakhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!