Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha megszülök akkor az állandó,...

Ha megszülök akkor az állandó, vagy a tartózkodási helyemre lesz bejelentve a baba?

Figyelt kérdés
38.-ik hetemben járok. Össze vagyunk házasodva, de én még állandó lakcímre anyukáméknál vagyok bejelentve. A tartózkodási helyem a férjeméknél van feltüntetve a lakcímkártyán.
2008. szept. 29. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, az anya állandó lakcímére írják a kicsit. Mi pont kötlöztünk a 39. héten, a lakcímváltozás már be volt adva az önkormányzatnál,mégis a régi címemre állították ki a kicsi kártyáját, így az is be kellett adni utána módosításra.
2008. szept. 29. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A te állandó lakcimedre jelentik be automatikusan.
2008. szept. 29. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy tudom, hogy a te állandó lakcímedre lesz a baba bejelentve.
2008. szept. 29. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Így igaz, az állandóhoz jelentik be babákat, én is utánaérdeklődtem anno az önkormányzatnál. Én a 33. héten jelentkeztem át a férjemmel közös lakásunkba, mert eddig én is a szüleimnél voltam bejelentve. Annál az önkorm-nál kell intézni (ha akarod), ahová át szeretnél jelentkezni.
2008. szept. 29. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy az anyuka állandó lakcímére állítják ki az első lakcímkártyát, de aztán meg lehet változtatni.
2008. szept. 29. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!