Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért viszik állatkertbe?

Miért viszik állatkertbe?

Figyelt kérdés

Ezzel a kérdéssel nem szeretnék megbántani senkit, csupán csak kíváncsi vagyok.

Nekem még nincs gyerekem de a facebookon több ismerősömnél látom, hogy pár hónapos gyerekeiket állatkertbe viszik. Most konkrétan egy 7 hónapos gyerekről beszélünk, de volt már 3 hónapos is állatkertben. Egy ennyi idős gyereket miért visznek oda? Szerintem ők még nem tudják, hogy mi az plusz szerintem a babakocsiban átalussza a fél napot.

2016. júl. 26. 17:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Ennyiből azt is megkérdezheted, minek viszik a tescoba a gyereket, úgy sincs pénze vásárolgatni magának :) Attól, hogy valakinek kisbabája született, még mehet gyerekkompatibilis programokra, ugyanúgy igényünk van a kikapcsolódásra, mint Neked.
2016. júl. 26. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy nem a gyerek miatt mennek. A párommal kb 2 évente járunk, felnőttek vagyunk..
2016. júl. 26. 23:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Van egy 4,5 nagylányunk, állatkerti bérletet kapott születésnapjára a nagyszülőktől. A kicsi 7 hónapos, volt már párszor. 3 hónaposan valóban mindegy volt neki, de most már egyértelműen tetszik neki. A fókashow, a madarak csipogása, a halak az akváriumban - szereti nézni és hallgatni őket.
2016. júl. 27. 08:57
 14/14 anonim ***** válasza:
91%

Majd ha lesz babád,megèrted. Elèg az az első pár hèt ,hónap mikor sok mindent mèg nem lehet vele csinálni, az anyuka pedig 0-24óraban dajkálja a babáját ès sosincs kikapcsolódása.

Ès ha lesz gyereked alig fogod várni h ilyen helyre elvihesd. Először állatkertbe, először strandra..

De az először ki a kis parkba..az is nagy szám lesz neked :)

2016. júl. 27. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!