Nem kikapcsolható elől a kocsiban a légzsák. Ti mit csináltatok, hátra raktátok a babát a hátsó ülésre?
Igen, ahogy írod, hátra raktam. Én az anyós ülés mögötti ülésre kötöttem őt be. Sajnos fél éves koráig nem láttam mit csinál. De meg lehet szokni. Az első utak lesznek nagyon rosszak, de meg fogod szokni. Vagy vehetsz egy erre kitalált tükrös megoldást: Tiny Love Frog Kick Mirror. A visszapillantó tükörből a békán keresztül látod a kisbabád. Nagyon hasznos, én elég későn vettem, de még így is örülök neki.
Nem lesz semmi gond. Az én fiam ráadásul képes torkaszakadtából üvölteni az autóban. Ilyenkor mindegy, hogy mellette ülök-e v. sem, csak kicsit nehéz elviselni.
Ja, és még cumit visszaadni is pik-pak megtanultam hátranyúlva :).
Mit kell rajta nézni? Nekem hármasikreim vannak, egyértelmű, hogy ők vannak hátul, én elöl (főleg, hogy nálunk sem kikapcsolható), de soha nem izgultam, hogy mi van velük. Nem adok a kezükbe olyan dolgokat, amivel megsérthetik magukat, ha meg valami gond van, pl. fulldoklik, akkor azt hallja az ember. Ha elöl ülne, ha hátul, akkor se tudnál gyorsabban segíteni szerintem.
Szóval én azt nem értem, hogy mi történhet velük, ami miatt aggódnom kellene? VAgy ennyire béna vagyok?
Hátul van a babám. Én vettem olyan tükröt, amit az egyik válaszadód írt, mostmár hosszabb útra is el merek menni vele egyedül.
*Sz*
Köszönöm szépen a megértő(!) válaszokat, megnézem a tükröt.
Sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!