Hozzátáplálás, elakadtam?
Sziasztok!
6 hós anyatejes babám szeretném ízekhez szoktatni!
Őszibarackkal kezdtem. Először lé, utána több lé, majd lé+ pép majd 2 napig pép. Eddig szerintem oké.
Holnap próbálnám az almát. Megint kezdjem, hogy egy kis almalé.... stb? (így keveset kapna) vagy adjam barackhoz? szopi előtt, vagy után?
Ezekről sehol sem írnak...
Sok táblázat összevissza a neten, követni nem lehet!
Valakinek nincs egy részletesebb táblázat?
Akár saját maga által készített? Annyi mindent írnak,
glutén, csirke, pulykahús, babapiskóta, háztartási keksz.
Azt sem értem, hogy mi az amit nyersen lehet adni, mi az amit meg kell főzni!
Tök, répa.. Annyira nem világos!
Csak én vagyok ilyen béna?
Ez egy útvesztő, de kérj a védőnődtől egy táblázatot (persze ha megbízol benne) vagy keress egyet a neten. És azt kövesd.
Én magamnak csináltam egyet, legtöbb barátnőm külföldön él (ugye Y-generációs sors), így a holland, német, amerikai és ausztriai ajánlásokat a magyarral vegyítve egy sajátot alkottam meg.:)
Barackhoz nem jó, de ha megkóstoltatod vele az almát magában, utána simán adhatsz még barackot neki. De inkább így külön-külön, mert az ízével így ismerkedik, másrészt ha nem izlik neki, akkor nem kell az egészet kiborítani. Egyelőre nekik minden új, szokni kell még.
Keress egyet ami szimpatikus és azt követsd.
Igazából vannak lényeges dolgok, pl tejtermékek, tojás, aprómagvasak, hasonlóak, amiket nem adnék korán de pl hogy 7 vagy 8 hónaposan adsz cukkinit, szerintem nem számít. Az igazán lényeges dolgokat nyugodtan beszéld meg a védőnővel.
Zöldségeket nyersen általában nem, úgy tudom a paradicsomot igen de pl az uborkával van az a helyzet, hogy nyersen 1 éves kortól ajánlják, főzve korábban de minek ha csak víz az egész? Tényleg egy káosz az egyet nem értés, az elején én is rendesen meg voltam kavarodva, próbáltam azokat adni, amikkel nagyjából volt egyetértés a különböző táblázatok között.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Még az érdekelne, hogy honnan tudjam mi mivel passzol?
Miket lehet összekeverve adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!