Milyen orrcseppet vegyek 3 hós kisbabámnak?
Figyelt kérdés
Csak ne legyen hajtógázos...2008. szept. 29. 14:00
1/6 anonim válasza:
Ha nincs komolyabb baja én a Fluimare tengervizes orrsrayt javasolnám, az ugyanis nem hajtógázas.
2/6 anonim válasza:
Én a Nasivin orrcseppet javaslom, ún. "ugrócseppes", tehát ha a hátán fekszik a baba, "felugrik" az orrocskájába az orrcsepp, nem kell szenvedni. És normál árban van.
3/6 anonim válasza:
A mi doktor bácsink is a Fluimare-t javasolta!
4/6 anonim válasza:
Én csak a tengerisóoldatost adnám neki
6/6 anonim válasza:
HÁt én meg a homeopátiára esküszöm és nekem ezt amúgy a gyerekorvos ajánlotta: Euphorbium orrspray. Megfáztunk én is, a baba is, egyszerre voltunk betegek, adtam neki is, magamnak is és egy fújás után jobb volt! Pedig nagyon tudok szenvedni a náthától. Ő alig kapott levegőt, ment az orrszívó-porszívó is, hogy ne legyen arcüreggyulladás a sok takony miatt, de mellette használtuk a spray-t is. Nagyon hamar meggyógyult! Nem olcsó, de annyira nem is drága, és tuti nem árt senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!