Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is sokat esik el a...

Másnak is sokat esik el a gyerkőce?

Figyelt kérdés

Én teljesen kivagyok. A fiam 13 hónapos, már kb.2 hónapja megy, de azért még vannak megingások, viszont Ő azt hiszi, hogy már szaladni is tud (és néha tényleg) :) És sokszor hebrencskedik is, főleg ha fáradt. Ilyenkor olyan nagyokat tud esni és amitől kivagyok, hogy az esetek 90%-ban a száját üti meg, ami utána vérzik. Nagyon komoly esésünk még nem volt, de én mindegyiktől meg tudok ijedni.

Van más is ilyen helyzetben? Ugye nem az én Picim csak ilyen kis "esős"?

Köszönöm a válaszokat!

2010. ápr. 16. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Az enyém is szokott de nem gyakori, ma este is leesett a kanapéról pedig már régóta gond nélkül le és felmászik. Nekünk is akkor van ha már fáradt de szerencsére vérzés csak 1x volt akkor is csak horzsolás, nem folyt vér. Húúú akkor nagyon megijednék! Egyébként esni esik rengeteget de az semmi, feláll és megy tovább. Ezt meg sem tudnám számolni mennyi van 1 nap alatt. Eddig 2x volt kék nyoma az esésnek.

14 hónapos

2010. ápr. 16. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Minden gyerek ilyen esős,és szaladós is.Idő kell,amíg megtanulják,hogyan essenek,hogy ne legyen komoly bajuk.Ha elesik,ne ijedj meg,vagy legalábbis ne vegye észre rajtad.

Viselkedj úgy,mintha semmi nem történt volna.Ha észreveszi,hogy megijedsz,esetleg felveszed, később akkor is sírni fog,ha nincs semmi baja.A gyerekek nagyon huncutok tudnak lenni.

Az is előfordulhat,hogy komolyabban elesik,és utána egyideig nem megy,bár ez elég ritka.Ekkor sem kell megijedni,mert rövid idő után újra szalad.

2010. ápr. 16. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne is mondd, akkorákat esik hogy sokszor már nekem fáj :) Na meg amikor azt játssza, hogy fejjel lebuccolja a gipszkarton falat! Csak úgy kong a ház, ő majd megszakad a kacagástól, én meg rosszul vagyok hogy üti az okos fejét...

18 hónapos.

2010. ápr. 16. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem a 3 éves lányom is óriásiakat bír zakózni :) Bár ő inkább bambul,és amiatt. Nekimegy az ajtónak,mert közben hátrafelé dumál stb. stb.

úgyhogy nyugi,nem csak a Te gyerkőcöd béndzsó :D

a 14 hósom meg inkább vetődik,mint esik. Valahogy mindig azt látom,hogy borul,mint egy kommandós :))

Hihetetlen,és legtöbbször nem is sír...Pedig kiscsajszi.

méghogy kényesek a lányok!! ;)

2010. ápr. 16. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!