Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszert lehet mikroba melegít...

Tápszert lehet mikroba melegíteni ha kihűlt? Előfordul hogy vmi miatt (pelus csere, stb. kihűl)

Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
én nem melegíteném újra... mindig frissen add neki oda. addig amíg pelenkát cserélsz nem hűl ki az annyira, hogy ne lehessen odaadni. én is odaszoktam adni neki mondjuk 5-10 perc után is. semmi baja nem lesz tőle.
2008. szept. 29. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Én melegítettem már számtalanszor,nem lett semmi baja.
2008. szept. 29. 12:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Jól esik neki ha melegebb, ezt vettem észre.

Köszönöm szépen.:-)

2008. szept. 29. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Én ugy tudom nem lehet mikróban melegiteni.Én vagy melegvizes edégybe áztatom a cumisüveget, és ujra meleg lesz, vagy ha tudom hogy nemtudom odaadni neki egyből és már elkészitettem akkor vettem cumisüvegtermoszt abba szoktam belerakni és az melegen tartja.

Üdv

2008. szept. 29. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is szereti melegen,és sokszor megcsinálom,mert éhes,mire adnám lehűtve,elkezd játszani,nézelődni, smire újra enne hidegebb lesz és úgy ő sem szereti.Én melegítettem mikróban,bár rá is van írva, meg sokan nem ajálják, de a védőnő megengedte,hogy így tegyek,meg hogy 24 h-t a hűtőben is álhat.Idáig nem volt gondom ebből,remélem nem is lesz,jól vagyunk.
2008. szept. 29. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
A túlforrósodás veszélye miatt nem ajánlják a mikróba való melegítést.Egyébként én is abban melegítem.Sokan a sugárzás veszélyével jönnek, de annyi elektroszmog éri egyébként is a környezetben, hogy szerintem a mikro már nem befolyásol sokat.
2008. szept. 29. 20:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Többször előfordul hogy apuka kihűti és ez idő, közben a picur éhes és türelmetlen.

Természetesen kipróbáltam, kb. 3-4 másod perc alatt kellemesen meleg volt csak nem adtam oda neki, gondoltam előbb megkérdezem. :-)

2008. szept. 30. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!