Mitol lehet 4hetes kisfiam arcan es feje tetejen apro pici pattanas szeru?
Figyelt kérdés
olyan mintha fel lenne omolve.az arcan afule mogott afeje tetejen.egy aggodo anyuka.2008. szept. 29. 11:34
1/8 anonim válasza:
Szia!
Valószínűleg teljesen ártalmatlan "tejkiütés". De ha aggódsz miatta, mutasd meg a dokinak.
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
2/8 anonim válasza:
Ez lehet az anyatejtől is, deilyenkos még a pici babáknak tisztúl a börük is, az is okoz ilyen panaszokat. Mindenesetre murast meg a gyerekorvosnak.
3/8 A kérdező kommentje:
szoptatok.es eleg sokat szokott hanyni kaja utan normalis ez,szinte szerintem majdnem az oszesett amit meg evett,neha olyan turos neha pedig a tej jon vissza.
2008. szept. 29. 11:45
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg tényleg csak a tejtől lehet, a bepanthen kenőcs segíthet.
5/8 anonim válasza:
A kettőnek szerintem nem sok köze lehet egymáshoz, viszont ennyi idős korban előfordulhat, hogy a picurkáknak gyomorszűkületük van.Nem szeretnélek megijeszteni, de ha folyamatosan észleled, hogy sok tejet visszabukik, inkább vidd el uh-ra, nehogy kiszáradjon.Nálunk ennyi idős korban kezdődött a probléma, és a picurt meg kellett műteni.Azóta kutya baja, gyönyörűen fejlődik.
6/8 A kérdező kommentje:
mikor kihannya magat azonnal sir a kajaert.ugyhogy nemtom mi a helyzet ilyenkor...
koszonom a valaszokat
2008. szept. 29. 12:13
7/8 anonim válasza:
Valószínűleg több levegőt nyel, és bár neked úgy tűnik, hogy az egész reggeli visszaköszön, az nem több pár kortynál. Ha gyarapszik, nem valószínű hogy bármi gond van. Próbáld meg szopi közben többször megbüfiztetni. Nekem mind két fiam nagyon bukós volt, a nagyobbiknál az ágyvéget is megemeltük, és ebből kifolyólag mindkettőt hason altatom.
8/8 anonim válasza:
Judy voltam
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!