Van olyan kisfiú babát váró kismama, aki fanatikusan kislányt szeretne?
Én kislányt várok, november közepén fogok szülni. Ő mára harmadik lányom lesz.. :/ Viszont egész életemben kisfiúra vágytam.
Van olyan, aki meg tud érteni és nem ellenem van, csak azért, mert nem vagyok boldog attól a tudattól, h újra lányom lesz?
Köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok! :)
Az az igazság, hogy azért merészeltem feltenni ezt a kérdést, mert nem tudom feldolgozni, hogy amire egész életemben vágytam, harmadszorra sem sikerült. Mintha Isten azt mondaná, h "csakazértse", Nehogy már jó legyen neki! Pedig tudnátok, hogy még imádkoztam is, pedig nem vagyok nagy hívő..
Imádom a két lányomat, a harmatikat is ugyanúgy szeretni fogom, de nem szülhetek még ki tudja mennyit, míg végre megkapom a kis hercegemet. Ezért már gondolkodtam örökbefogadáson, de hivatalosan sajnos nem felelek meg a kritériumoknak. Arra gondoltam, talán így segíthetek egy kisbabán, aki egyébként intézetbe kerülne. Nálunk szeret és jókedv van, sokszor mondják, hogy én nagyobb "gyerek" vagyok, mint a lányaim. 😁 És bármit megtennék Értük, ők az életem értelmei! De tudom... Érzem... Nem halhatok meg úgy, h nincs egy fiam. Mégha nem is a saját vérem. De kell...
Azért van mindenki "ellened", mert felnőtt nőként valószínűleg tisztában voltál a saccperkábé 50%-os eséllyel a gyerek tervezésekor és döbbenet, mennyire nem tudod a helyén kezelni a dolgot kétszeres anyaként.
Képzeld el, hogy 10 év múlva megmutatod ezt a kérdést a leendő lányodnak, a cuki kulcsszavakkal együtt.
"tudom... Érzem... Nem halhatok meg úgy, h nincs egy fiam. Mégha nem is a saját vérem. De kell..."
Ez beteg berögződés, röviden és tömören.
Mellesleg ha hivatalosan nem felelsz meg az örökbefogadás kritériumainak, akkor minek szülsz ennyi gyereket? 😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!