Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki Dévény tornára viszi a...

Aki Dévény tornára viszi a picijét, hova vitte első körben?

Figyelt kérdés
Hol állapítják meg a szükségességét?
2010. ápr. 16. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk a védőnő ajánlott egy gyógytornászt, amikor az sztk-ban az ortopéd orvos bebax cipőt adott a kislányomnak. Elmentünk hozzá, 'megvizsgálta', és már az első alkalommal jól megtornáztatta a babámat. Kiderült, hogy nem csak a lábával volt gond, hanem a nyakával is, amit a kötelező ortopédiai vizsgálaton a doktornő észre sem vett.
2010. ápr. 16. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Én láttam, hogy valami nem stimmel, és a védőnő is észrevette és ő ajánlotta nekem, azt aki a közelben van. Nem bántam meg, hogy elvittem.
2010. ápr. 16. 15:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk öt hós koráig számtalan szakember látta a lányomat, védőnő, házidoki, ortopédorvos és mégse vették észre amit én szajkóztam, hogy második gyerekem, csak látom, hogy vmi nemstimmt...és igazam, lett , végül a házidoki adott egy címet, ahol már kezelik másfél hónapja...és mire a neurológushoz kerültünk, már csak enyhén hipotón volt, de ha nem kezeltetem az elmúlt másfél hóban, még mindig csak feküdne, mint a sült hal, szegény édes kis drágám.

Amúgy ha úgy látod, hogy vmi nem stimm, ne várj orvosi diagnózisra, keress egy dévényest magánúton. mi is úgy járunk, nuku tbtámogatás, mert mire odakerültünk volna...május végén, már nyolc hós lett volna a gyerek és még mindig sült hal. ennyi a magyar eü.

2010. ápr. 16. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!