Mennyit kell egy 3 hónapos babával naponta foglalkozni?
Én igény szerint foglakozom Vele.
Van,hogy alszik,órákig el van a játékával,akkor néha odamegyek hozzá,beszélgetünk:) és játszik tovább.
Van olyan nap mikor nem lehet magára hagyni,akkor leülök mellé,rázogatom a játékat és duruzslok neki,aminek láthatóan örül.
2.5 hónapos kicsi fiú anyukája
Szia!
Az első válaszolóhoz hasonlóan járok el én is. Sokszor lefektetem az ágyra, körberakom a játékaival és előfordul, hogy fél órán át nézegeti őket. Van egy nyuszija, amit nagyon szeret, próbálja megfogni, gagyarászik neki és ilyenek... Néha odamegyek szólok pár szót, mosolyog, aztán megint elvan.
Más esetben pedig ott vagyok mellette, rengeteget beszélek hozzá, mondókázunk, mesélünk...
Többnyire minden az ő kedvétől függ...
A nyugis percekben elvégzek mindent (mindig van annyi időm mellette), a többit mért ne tölteném vele...
Ja, és igen...mért ne lenne el játékokkal? Szerintem is szeret ismerkedni a környezetével. Nagyon is kíváncsiak tudnak lenni...egy ideig, míg meg nem unják...akkor változtatni kell a környezeten...
14 hetes a kisfiam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!