Volt már rá példa, hogy 2 év alatti gyerekedet megütötted?
Nálam nem, viszont rengeteget hallok ilyen kicsi korban olyanrol hogy megrángatják, megráncigálják, vagy erővel fogják, most is irtak ki erről kérdést.
De ilyen kicsi gyermek még nem érti mert nem tudja mi az hogy rosszindulat pláne attol akit mindennél jobban imád.ha rendszeres lenne a gyermek abban a hitben nő fel hogy a szeretet fáj.es ez kihat a felnőtt életére.ő is bantani fogja gyermekét mert azt hiszi az a norma.ahogy látszik is abbol hogy milliok szerint helyeselt egy pofon...pedig nem helyes, csak azt hiszik...
A nővérem vert rá a lánya fenekére többször egy alkalommal. Kb. 1 éves lehetett. Nem igazán fájt neki, mert pelus volt rajta és nem is teljes erőből volt persze, de elsírta magát, mert megijedt.
Még nem állt annyira biztosan a lábán és folyton felállt az etetőszékben. Már nagyon sokszor rászólt, megkérte, elmagyarázta, de csak azért is csinálta vigyorogva.
Aztán megtörtént a dolog és utána már nem állt fel többet az etetőben, szófogadó volt.
#4 Én sem vagyok a seggre verés híve, de az #1 esete teljesen indokolt volt. Én is rávertem volna a fenekére és tévedés, nem voltunk verve.
Megjegyzem, az #1 is le lett pontozva..
Csak annak indokolt aki nem tudja máshogy megoldani mert nem látott más megoldási sémákat.
De annyiban jobb a mi generacionk higy legalább nem derékszíjjal üt vág már de azt is helyesnek tartották ám...
#5: Nem tudom, nővéredéknek milyen etetőszéke lehetett, de egy normális etetőszékbe bele lehet csatolni, pont az ilyen esetek elkerülése végett.
Nekem nem lenne szívem ekora gyereket megütni, de nem szólok bele senkinek a "nevelési elv"eibe. Mindenkinek ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!