Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatós anyukák, volt hogy...

Szoptatós anyukák, volt hogy a babátok nappal szinte másfél óránként éjjel meg 2 óránként kért enni?

Figyelt kérdés
Csak egy napig tartott, de mi a csudáért? Amúgy meg éjjel alszik akár 7 órát is, de ébren volt másfelet azon a napon! Valami nővési időszak vagy mi ez? Nem a foga jön, nem is a hasa fájt, egyszerűen éhes volt. Volt tejem is rendesen, aznap bevágtam egy fél csirkét sült burgonyával... szoptattam 10X meg 2x még tápszert is kapott 130ml mindkét alkalommal, amugy meg csak 80-at szokott esténként. Csodálkoztam is. most 4és fél hónapos a kislányom!
2010. ápr. 15. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
csak 1 napig volt igy?:-)nekünk több hónapig:-) bár csak anyatejes volt 8 hónapig,(még most is kéri a tejcsim,2évesen:-) szerintem fejlődési ugrása lehet a Kicsinek,szomjasabb is lehet,no és a kis ínye is lehet masszirozza mert lehet nemsoká bújnak a fogacskák:-)
2010. ápr. 15. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk a 2. hóban volt, pedig már volt elég tejem. Egy nap volt, hogy 16-szor tejcsizett.
2010. ápr. 15. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

igen, szerintem is fejlődési ugrása volt.

ha csak komfortszopási igénye lett volna, akkor nem a mennyiségre ment volna rá, hanem csak a cuclizásra.

amúgy a lányom 3hós koráig éjjel-nappal percre pontosan másfél óránként szopott, mondjuk ő korababa volt és így oldotta meg, hogy behozza a súly- és méretbeli lemaradásait. sikerült neki, de én kipurcantam :) persze nem mintha bánnám, de nemtom hogy volt erőm végigcsinálni.

2010. ápr. 15. 22:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, nálunk 5 és fél hónaposan volt, mikor már nem volt elég a tej és el kellett kezdenem hozzátáplálni (elég nagy baba). Előfordul most is, mikor erős front van, de éjjel már nem etetjük meg, csak kora hajnalban - ha egész éjjel nem alszik (bár ilyenkor nem is sír. Akkor is előfordul, ha piros a popója vagy a fogai bántják. Talán rájössz, ha nagyon figyelsz.
2010. ápr. 16. 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:

A fiammal is volt ilyen de nála napokig tartott. Volt neki 6 hetesen, 3 hónaposan, 5 hónaposan. 5 hósan nem is akart abbamaradni ez a 2 óránkénti evés, így akkor estére kapott tápi kiegészítést mert már nem láttam a fáradtságtól éjjel is ébredt 2 óránként.

A lányom most 6 hónapos, nála is 1 hetesen, 6 hetesen, 3 hónaposan és most voltak ilyen napok, de neki 1-2 nap volt csak és visszatért a szokásos napi 5 szopihoz.

Mostmár elkezdtem etetni (gyümivel), remélem már nem lesz több ilyen.

2010. ápr. 16. 08:54
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok hasznos választ! mára már megint csak 2x kelt szopni... hát tegnapra én is kipurcantam az éjszakától... minden elismerésem másnak aki ezt hetekig bírja!!!
2010. ápr. 16. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!