Szoptatós anyukák, volt hogy a babátok nappal szinte másfél óránként éjjel meg 2 óránként kért enni?
igen, szerintem is fejlődési ugrása volt.
ha csak komfortszopási igénye lett volna, akkor nem a mennyiségre ment volna rá, hanem csak a cuclizásra.
amúgy a lányom 3hós koráig éjjel-nappal percre pontosan másfél óránként szopott, mondjuk ő korababa volt és így oldotta meg, hogy behozza a súly- és méretbeli lemaradásait. sikerült neki, de én kipurcantam :) persze nem mintha bánnám, de nemtom hogy volt erőm végigcsinálni.
A fiammal is volt ilyen de nála napokig tartott. Volt neki 6 hetesen, 3 hónaposan, 5 hónaposan. 5 hósan nem is akart abbamaradni ez a 2 óránkénti evés, így akkor estére kapott tápi kiegészítést mert már nem láttam a fáradtságtól éjjel is ébredt 2 óránként.
A lányom most 6 hónapos, nála is 1 hetesen, 6 hetesen, 3 hónaposan és most voltak ilyen napok, de neki 1-2 nap volt csak és visszatért a szokásos napi 5 szopihoz.
Mostmár elkezdtem etetni (gyümivel), remélem már nem lesz több ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!