Mi az az életkor, amikor még bevállalnátok a 2. gyermeket?
34 éves vagyok, pár hét, és megszületik a hugi (36 hetes kismama vagyok most). 7 év lesz közöttük. Ha most nem császárral születik, akkor még 2 éven belül bevállaljuk a harmadikat is.
Unokatesóm 3 évvel idősebb tőlem, 1 héttel fiatalabb a terhessége. Van már 2 lánya, akik 19 és 17 évesek, most fiút várnak.
30 évesen szültem az elsőt.
38 évesen a 4. babámat
Az első és a 4. között 8 év korkülönbség van.
Nálam ez nem volt szempont, hogy mennyi az ideális korkülönbség...
Az, hogy a tesók, majd hogyan állnak egymáshoz, nem a korkülönbség fogja eldönteni.
Szerintem...
Van olyan a gyerekeim között, hogy csak 1 év vanköztük és van...ahogy írtam 8 év :)
Nevelés sokat dob azon, hogy állnak a tesók egymáshoz.
Ha anyai szempontból kérdezed: a kis korkülönbség abból jó, hogy együtt esznek, alszanak (tapasztalat) Egyfélével szeretnek játszani. A nagyobb korkülönbség abból jó, hogy pl. ha télen indultok, nem kell öltöztetni kettőt, csak egyet.
Nekem volt úgy a 3 nagyobbal, hogy amíg a kicsit öltöztettem a 2 nagy levetkőzött :)
Szóval... :D :D :D
Szerintem nem a korkülönbség határozza meg a testvéri kapcsolatot, hanem a gyerekek személyisége, a szülők hozzáállása a testvérekhez.
Mindennek megvan az előnye es a nehézsége. 15 ev korkülönbségnél már inkább két egykeként nőnek fel, de ennek is biztos megvannak a szépségei.
Mi közepes korkülönbséget tervezünk aztan majd meglátjuk mert mar most 4 év lenne köztük, tehát inkább nagy lesz. 38 éves koromig meg be mernem vallalni szóval van 5 évem, a ferjem 5-el idősebb.
23 évesen szültem az elsőt.
Most 19 hónapos. 25 éves leszek:) év végén szeretnénk belevágni a babaprojektbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!