Sinlac helyettesitheti az anyatejet?
Szerintem nem. A sinlacot az ételek dúsítására szokták használni, abban sztm nincsenek benne azok a fontos vitaminok, stb. amik az anyatejben és a tápszerben. Ha már nem jön vissza a tejed, sztm muszáj lesz olyan tápszert találni, amit megeszik, mert azért legalább 1 éves koráig mindenképp szüksége van anyatejre vagy tápszerre.
Kislányom tápszert kapott 2 hós korától kezdve, vannak édesebb tápszerek. Pl. a dm-es (babylove) elég jó, és olcsó, már sztm adhatod neki azt is, mi is 8 hósan kezdtünk variálni a tápszerekkel, addig milupa-t kapott. A ROssmannost (babydream) viszont nem eszi meg, annak nagyon fura mellékíze van.
1,5 éves kislány anyukája
Szia!
Nekünk is,ugy mint nektek nekünk is a sinlacot javasolta a védönö,nekem nem akarja a tápszert enni a fiam,nem az a baj,h tápszer,tehát nem az izével van baja,hanem csak kanállal hajlandó enni,és ha ugye azt a folyékonyat ugy adnám neki csak,akkor mire megenné,akkor lehet kihullana a hajam,de van amikor ugy csinálom,h a kész tápszeréhez teszek neki vagy egy kis sinlacot,vagy egy kis tejpépet!
Itt tudsz a sinlacról olvasni:
Recetre 1400ft körül van,és tápszer van irva a dobozára,most néztem meg neked,és szerintem adhatod anyatej helyett is,mivel tápszer,nekem is a folyékony tápszer helyett irták fel,mivel ez inkább olyan állagu mint a tejpép,olyan pépes!
Remélem tudtam neked segiteni!
Koszonom a gyors valaszt! En is igy gondoltam. Csak azt nem ertem miert ellenzik ugy a tapszert?
Ha minden kotel szakad es nem fogadja el a tapszert a tejpeppel helyettesithetem az anyatejet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!