Általában mennyi egy bébiszitter óránként?
4 hós a picibabánk, Dabas környékén lakunk.
És szükségem lenne legalabb heti egy alkalomra amikor kitudnék kapcsolódni. Ami nálam lovaglás lenne.
Senki sincs aki vigyázzon a babára. Apa vidéken hetezik, csak vasárnap jön haza. Apósestig dolgozik, anyós elhagyta apóst és nem a közelbe ment. Anyukám se a szomszéd faluban lakik.
Szerintetek hülyeség lenne heti 1-2 órára hívni bébiszittert? Vagy önző dolog?
Mert van is lovam. "Ezer éve" nem foglalkoztam vele. És 24-ből 24 et a babával vagyok születése óta. Segítségem is csak az első 6 hétben volt. Itthon is én csinálok mindent. És úgy érzem, hogy ez már kell nekem..
Bem onzoseg, nekem is van mert semmi segítségem napközben, férjem dolgozik. Én is dolgozom igaz itthon és keveset (heti 2*2 óra) amit a férjem vállalkozásba fektetnek (rendelesfelvetel stb) emellett járok edzeni és nemettanarhoz. Van babysitterunk. Győrben lakunk,800-1500 át kérnek el.
Én 1000/órát fizetek, jól meg kell válogatni mert sajnos legfőképpen a fiatal, tapasztalatlan lányok kérnek el 1200-1500 Ft ot :/
Azért az 1000 Ft reális szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!