Miért váltják le a nők a profilképüket a gyerekről szóló képre szülés után? Vagy olyanra, amin ketten vele vannak?
Van az embernek egy profilképe, amin egyedül van vagy a férjével. Aztán megszületik a gyerek és vagy a gyerek egyedül lesz a profilkép (???) vagy a gyerek és az anyuka, az apa nélkül.
Ezt miért csinálják a nők? Tudom, hogy vannak kivételek, de nagyon-nagyon sok az ilyen.
Ha eddig csak a férjével szerepelt rajta, akkor ezek után egy bizonyos ideig miért ne szerepelhetne csak a gyerekkel? A férjnek (ha az egyáltalán) szabad, a gyereknek nem? Különben is az emberek általában 2-3 havonta cserélgetik a profilképüket. Egyszer gyerekkel, egyszer nélküle, egyszer a kutyával.
Különben vannak olyan apák, akik nincsenek fenn a face-n és nem is akarnak megjelenni rajta valamilyen okból, így valszeg a profilképen biztosan nem fog szerepelni.
Azt viszont tényleg én sem értem, hogy a 34 éves Jipsz Jakabné profilképén miért csak a 6 hónapos Döncike van. A profilkép azonosításra szolgálna jó esetben.
5 hós a babám, még egy tavalyi képem van kint amin egyedül vagyok.
Gondoltam rá, hogy kéne friss, de azon is egyedül leszek, az én profilképem, én legyek rajta ne a férjem, gyerekem, kutyám, autóm.
Mert úgy gondolják, a gyerek (most) érdekesebb, rá többen kíváncsiak és az odakattintás is több, mintha az ezeréves kép lenne kint.
(Egyébként nekem profilképem sincs, de tény hogy én is jobban kattintok ha vami újdonságot látok, pl: hogy "jé, már neki is van..")
Szerintem az, ha csak a gyerek van, az a profilkép fogalmát nem meríti ki.:)
A férj lecserélése a gyerekre meg az egymásutániság miatt furcsa, hogy addig a férj, aztán nem hárman a család, hanem csak a baba meg anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!