Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónaposan hordott 74-es...

Hány hónaposan hordott 74-es ruhákat a babátok?

Figyelt kérdés
KB hány hónaposra jó? Hány kg-os hány centis gyerekre?
2016. júl. 6. 12:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor 56-os, vagy 62-es ruha jó rá MOST. De majd belenő a 74-esbe is őszire.
2016. júl. 6. 13:23
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Írtó jó fej kolleganő lehetsz....
2016. júl. 6. 13:30
 13/21 A kérdező kommentje:
Miért vagyok irtó jó fej? Azért mert megkérdeztem hogy ekkora ruha kB mennyi idős babára való? Kicsit nagynak találtam egy újszülöttre... Nem bántottam egy percig sem a kolléga nőmet!
2016. júl. 6. 13:38
 14/21 aHermann ***** válasza:

Szia!

Az még egy kicsit nagy lesz, de inkább nagy legyen. Amúgy ahogy írták előttem, teljesen eltérő a méretezés. Én annó kaptam 68-as szettet, 2x volt a fiamon, míg a 62-es rugit 2-3 hónapig használta.

A fiunk a 74-es ruhákat 7 hónaposan hordta, a nagyobbik lányunk nagyjából 9 hónaposan. Ő pocakos volt nagyon, így derékban kellett a nagyobb ruha. A kisebbik lányunk most 1,5 éves és még jó rá a 74-es (ő magasságra kicsi, és vékony).

2016. júl. 6. 13:46
 15/21 anonim ***** válasza:
A lányom 6-8 hónaposan hordott 74-es ruhákat. Én újszülöttnek 62-68-es méretet szoktam ajándékozni (nyilván a legtöbb gyerek 56-ossal kezd), mert bizony hamar kinövik az 56-os rucikat, a picit nagyobb méret pedig hetekkel később is jól használható, amikor már többet mozdulnak ki a szülők, és mennek a gyerekkel ide-oda.
2016. júl. 6. 13:50
 16/21 anonim ***** válasza:

Óriási a 74-es, a legtöbb újszülöttnek a 62-es is nagy, csak nem mindenki vesz 56-ost, mert 1-2 hónap és kinövik. Én nem szeretem, ha lötyög rajta a ruha.

74-es hivatalosan 68 és 74cm testhossz között, és 8 és 9kg testsúly között jó. Ez átlag babánál 6-9 hó, de nagyok az egyéni eltérések, lehet, hogy már öt hónaposan belenő, lehet, hogy egy éves koráig is jó.

2016. júl. 6. 14:15
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát ez újszülöttre tuti nagy.

A kisebbik fiam 3210 g volt, és 49 cm, amikor született, még az 56-os is lötyögött rajta, úgyhogy eleinte hordott 50-es ruhákat is. 2-3 hónapos kora között jöttek a 62-es ruhák, 3-4 hónaposan a 68-asok, azokat hordja még most is. Négy nap múlva 5 hónapos lesz. Vettem neki 74-es nadrágot, de az még bőven nagy rá, majd talán 1-2 hónap múlva lesz jó.

Négy hónaposan mérte utoljára a védőnő, akkor picivel 7 kg fölött volt, centit nem tudom, azt egy hónappal korábban mérte (most álmában megmértem, de ez nagyon hozzávetőleges, nem akartam buzerálni nagyon, de olyan 70 cm körül lehet).

Még ha egy újszülött 4 kilósan is születik, akkor is baromi nagy rá a 74-es ruha. 56-osba is simán fel lehet öltöztetni pár hétig, de neki talán tényleg praktikus javarészt 62-es méretűeket venni már az elején is.

2016. júl. 6. 14:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy évesen hordott ekkorát a lányom.
2016. júl. 6. 14:46
 19/21 anonim ***** válasza:

A kisfiam nagynövésű, ő 57 cm és 3900 gr volt születésekor. A 74-es ruhákat 3 és 5 hónapos kora között hordta. Ha olyan ruhát választott a nagymama, ami több évszakban is jó lehet, akkor majd belenő a baba.

Nálunk épp az volt a baj, hogy már kicsik voltak a kisfiamra a ruhák, amiket kaptunk.

2016. júl. 6. 15:13
 20/21 anonim ***** válasza:
Ossze-vissza meretezik ezeket. Nehany mar jo ra. 4 honapos, pontos kg-t nem tudok, centit sem, nem volt meg statusz. De 3 honaposan 6 kg volt es akkor meg nem hordta a 74-est.
2016. júl. 6. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!