Mikor híznak el nagyon a gyerekes nők? Veletek mikor történt?
Nyilván van mindenben kivétel, de ismerjük mind a nagydarab 50-es nőtípust rövid hajjal. Ők már terhesség alatt, szülés után elhíznak vagy mikor?
Én alapvetően visszanyertem az alakom a szülés után és másokon is ezt látom. 30-asok vagyunk. Viszont akkor hogy leszünk olyanok 50 éves korunkra? Mikorra "várható"?
Anyukám az első 2 gyerek után szépen visszanyerte az alakját, aztán, mikor az öcsém született(28 volt, most 49), akkor rajta maradt 7-8 kg. De még így is csak husis, előtte vékony volt. Ő odafigyel az étkezésére nyagyon, mert egy kicsit több kalóriától rögtön hízik.
Nekem egy gyermekem van, 25 éves vagyok. Kamaszkoromtól hízékony vagyok, terhességnél kb 10 kilót híztam, mind lement, alapból olyan 4-5 kg plusz van rajtam, formás vagyok, de husis én is.
Már most lehetnék elhízott anyuka, ha nem figyelnék arra, hogy mennyit eszek.
Pont tegnap beszél róra egy szakértő, hogy olyan 35 éves kor után lassul drasztikusan az anyagcsere. Ugyanannyi kalória egyenlő hízás.
De azon is múlok, hogy van-e kinek tetszeni...
Hát nem hiszem, hogy gyerekes-nem gyerekes dolgon múlik az elhízás. Inkább alkati kérdés.
Én hízós alkat lennék szerintem, bár most ezen az összes ismerősöm "felhördülne". De nagyon sportos vagyok, és egészségesen táplálkozom. Így sem vagyok nagyon vékony, 38-as nadrágot hordok, de magas és izmos vagyok.
Azért írom, hogy hízós lennék, mert ha eleresztem magam, pl. karácsony környékén, és több csokit, sütit eszem, akkor pár kiló már fel is szaladt. Csak aztán lemozgom.
Na én mindig ilyen voltam, és a gyerekvállalás nem változtatott ezen sem negatív, sem pozitív irányban.
Ja, 30 vagyok.
én 22 kgot híztam mégis a szülés előtt 1 évvel már semmi nem volt rajtam...akaraterő kérdése..ha valaki nem akar meghízni utána nem hízik meg illetve visszafogy....
aki meg igénytelen az az is marad ezen a szülés ténye nem változtat..a gyerek maximum egy takaró ami mögé be lehet bújni, mint indok az elhízásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!