Passzoltad már állatodat véglegesen a baba miatt? Miért?
Igen, de nem így terveztem..
A 1.5 szobás panelből költöztünk külön a szüleimtől a babával és a férjemmel egy nagyobb lakásba, de az új hely a férjeim anyukájáé volt, ők meg nem szeretik az állatokat. Így nem vittük magunkkal. Mivel anyukámék nem bántak vele ideálisan, ezért a nagyimhoz költözött a kutyus.
Mikor később a fiunk nagyobb lett, és lett lehetőségünk újra elköltözni, magunkhoz vettük a kutyát, de nem bírta. Addigra megszokta a kertet, a falusi, csendes életet, minden zajtól, de leginkább a fiunktól rettegett. Nem tudtuk kiimádkozni az ágy alól, így visszakerült a nagyimhoz, és azóta nem bolygatjuk.
Macskáim vannak, nem adtam oda senkinek mert nem volt megfelelő ember és a macskáknak ez az otthona, nem volt szívem odaadni, de megértem ha valaki nem vállalja. Nekem sok a plusz munka miattuk, naponta 2x porszívózok, hetente hipózom a kanapéhuzatot (fehér levehető)de mit csináljak ez van, én vállaltam. Sokszor úgy gondolom, hogy jó, hogy vannak mert nálam biztos, hogy patyolat tisztaság van, főleg miattuk, mert miattuk duplán takarítok. A gyerekkel nincsenek kapcsolatba, ő nincs veszélyben csak nekem kell többet takarítanom.
AZ ELALTATÁST ELÍTÉLEM!! Ahhoz,NINCS JOGUNK!!!!Milyen ember az aki elveszi egy másik élőlény életét!! Szerintem lett volna más megoldás is!! Hogy lehet egy "családtagból" egyszerre csak halálos ellenség akire hóhért hívunk!!????
Nem kell magyarázkodni, akkor is elítélem! Nem kell befogadni egy állatot ha utána megölitek. Gondolom nem tartottak a fejetekhez pisztolyt,hogy fogadjátok be!!Az atkás betegségre ne hivatkozz az miatt nem altatnak el állatot!!!A saját lelkiismereteddel számolj el, ha van!!
A gyerek mindennél fontosabb de ezért nem ölök meg senkit!!
Én is odaadtam volna a cicáimat de sajnos nem kellett senkinek ezért megtartottam nem hívtam az orvost, hogy tessék elaltatni mert a gyerek fontosabb!! Az tény , hogy fontosabb de nekem meg kellett és meg is tudtam oldani! A postásomnál is fontosabb a gyerekem de mégsem ölöm meg!!!
Nem magyarázkodok,mert igazából nem érdekel más véleménye.A kérdés az volt hogy,passzoltad már véglegesen,és miért?
És ha elajándékozod az állatod az nem végleges,mert akármikor meglátogathatod.
De ha valakinek a gyereke mellé szüksége van egy ilyen kutyára,biztos talál valami menhelyen!
Tengerimalacok. Sokan mondták, hogy tüntessem el őket, de nem voltam hajlandó! A kicsikéim voltak, imádtam mindkettőt.
Aztán az idősebbik nagyon megbetegedett...műtét ápolás a pici baba mellett. Akartam, vállaltam, nehéz volt...végül el kellett altatni annyira szenvedett :( A mai napig bűntudatom van miatta. Talán többet tehettem volna érte, pedig fecsivel etettem itattam...de ki tudja.
A fiatalabbik nagyon megtetszett egy kislánynak. A szülei nem álltak úgy anyagilag, hogy ketrec stb vegyenek neki, így odaajándékoztam szülinapjára. Ketreccel, játékkal, nagy zacskó alommal, kajával, nasival. Hiányik :(
9.51! Szóval akkor ha jól értelmezlek, te véglegesen elpasszoltad az idegbeteg kutyád?
Sajnos az állattörvény még nem bünteti azokat a gazdákat akik egy kényelmi szempontokból ölnek!
Erre fogod a gyerekedet is nevelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!