Szabad 6 hetest ülésbe húzni?
Figyelt kérdés
A védőnő azt mondta, napi 2-3-szor húzzuk ülésbe a gyereket a kezénél fogva, mert ez erősíti a gerincét. Pár napig megcsináltam, de ennyi volt szerintem.... egyre kevésbé tetszik ez nekem. Félek, hülyeséget mondott és a végén még megsérül.2016. júl. 5. 16:57
11/15 anonim válasza:
Ne húzd fel az hülyeség :o az ha megfogalmazása a két kezét és ő felhúzza magat, az oké!!
Egy szülésznő :)
12/15 anonim válasza:
Hülye telefon... Ha megfogod a kezét és ő felhúzza magát az oké :)
13/15 anonim válasza:
Nekem első babánál is csinálta a védőnő, orvos. 2. Babánál is másik védőnő és orvos is. Ezt nekünk is kellett. Nem hagyod ülve ezért nem árt.
14/15 anonim válasza:
Ülésbe húzni nem szabad soha! Olyat szabad, h megfogod a kezét és amennyit ő bír húzódzkodni, annyit hagysz neki. De ez sem szükséges. Nekünk muszáj volt, de ha nem kell gyógytorna a babádnak ,akkor ne csináld.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor kihagyjuk.
2016. júl. 6. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!