Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3,5 hónaposan felállni?

3,5 hónaposan felállni?

Figyelt kérdés

Döbbenten olvastam egy fórumon, hogy egy 4.5 hós baba már 1 hónapja feláll. Úgy írta az anyuka, hogy folyton ülésbe kéreckedik, onnan pedig felnyomja magát állásba.

Én ezt nem hiszem, főleg, hogy szerintem erőltetnek neki mindent és az eleve "beteg" csípőjével nem foglalkoznak.

2010. ápr. 14. 16:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A képen egy pelenkázón áll a gyerek, anyuka meg csak a markát fogja, a gyerek meg mind2 lábbal a pelenkázón..

De írtam, hogy a sok tanács ellenére erőltetnek neki mindent, holott a csípőjével probléma van, amivel nem foglalkoznak, mondván szégyen a terpeszpelenka...

2010. ápr. 14. 16:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Lányok! akkor most gyereket nevelünk vagy versenyistállókat tartunk fenn? mi értelme ennek a más gyereke mit csinál?, hány kiló? az enyém miért nem?. stb licitálós dolognak?? Nekem 4 gyerekem is van, de soha nem hasonlítottam egyiket se máshoz! Ő egyéniség, senkihez se hasonlít, csak önmagához :))
2010. ápr. 14. 16:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja! és grat az anyukának! ha majd később a gyerekének fájdalmat fog okozni minden lépés, akkor lesz mire büszkének lenni...
2010. ápr. 14. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Juj szegény akkor lehet hogy még baromi kötöttek is az izmai szegénynek és azért "áll" ilyen feszesen...nem normális akkor az anyukája egészen ha nem foglalkozik a csípő dologgal...
2010. ápr. 14. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Szegény gyerek, jó önző anyát fogott ki:( Tesz rá, hogy mi jó a kicsinek, lényeg, hogy büszkélkedhessen. Szomorú, hogy egy anya ilyen majom tud lenni.

Legközelebb majd arról olvashatunk, hogy nem született, hanem magától mászott ki, majd leült a doki mellé, és bediktálta az adatait, majd elszaladt játszani. Komolyan mondom tiszta vicc.

2010. ápr. 14. 16:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ülésből, lábát megtámasztva felhúzza magát. Az ülést én szoktam gyakorolni, és párszor a fiam is produlkálta, persze azonnal fekvőbe visszaengedtem, biztos ami biztos. Ez nem különleges képesség, több fejlesztő könyv is ajánlja 4 hónapos korban.
2010. ápr. 14. 17:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Simán állhat! "Állhat a spazmusán"! Azaz ha túl feszes az izomzata bármely rendellenesség miatt, nem rogy össze ha leér a lába a talajra. Persze fogni kell.

Ennek azonban semmi köze a tényleges álláshoz, sőt. Komoly bajok előjele lehet.

Ahhoz meg inkább nem fűznék kommentet, hogy a csípőjével nem foglalkoznak!!!! :-(((((

konduktor-anyuka

2010. ápr. 15. 08:39
 18/18 anonim ***** válasza:
biztos elírta a számokat :)
2011. júl. 12. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!