3,5 hónaposan felállni?
Döbbenten olvastam egy fórumon, hogy egy 4.5 hós baba már 1 hónapja feláll. Úgy írta az anyuka, hogy folyton ülésbe kéreckedik, onnan pedig felnyomja magát állásba.
Én ezt nem hiszem, főleg, hogy szerintem erőltetnek neki mindent és az eleve "beteg" csípőjével nem foglalkoznak.
A képen egy pelenkázón áll a gyerek, anyuka meg csak a markát fogja, a gyerek meg mind2 lábbal a pelenkázón..
De írtam, hogy a sok tanács ellenére erőltetnek neki mindent, holott a csípőjével probléma van, amivel nem foglalkoznak, mondván szégyen a terpeszpelenka...
Szegény gyerek, jó önző anyát fogott ki:( Tesz rá, hogy mi jó a kicsinek, lényeg, hogy büszkélkedhessen. Szomorú, hogy egy anya ilyen majom tud lenni.
Legközelebb majd arról olvashatunk, hogy nem született, hanem magától mászott ki, majd leült a doki mellé, és bediktálta az adatait, majd elszaladt játszani. Komolyan mondom tiszta vicc.
Simán állhat! "Állhat a spazmusán"! Azaz ha túl feszes az izomzata bármely rendellenesség miatt, nem rogy össze ha leér a lába a talajra. Persze fogni kell.
Ennek azonban semmi köze a tényleges álláshoz, sőt. Komoly bajok előjele lehet.
Ahhoz meg inkább nem fűznék kommentet, hogy a csípőjével nem foglalkoznak!!!! :-(((((
konduktor-anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!