Könnycsatorna átmosást hogy csinálják? Fájdalmas? 3 hós kislányom születése óta csipás, könnyezik, és már úgy látszik nem ússzuk meg sajnos.
Szia!
Én NEM engedtem,sőt a szemész azt mondta, 12 hós korig tilos a beavatkozás!
nekünk az occuloheel segitett, 9 hós korára teljesen elmúlt magától
Én biztosan nem kinoztatnám meg a gyereket,mert bizony nagyon fáj,nekem felnőttként csinálták.
egyébként ez élettani jelenség, legkésőbb 1 éves korra minden babának elmúlik
Szia!
A kislányom szeme is ilyen volt kapott sokmindent, de infrázni kellett az arcuregét nátha miatt és utána elmúlt, nem tudom biztosan, hogy az segített-e, nekünk utána elmúlt 1 próbát megér.( kb 5000 körül vettük az infralámpát)
A régi procedura miatt ijesztgetnek
Az én kislányomnak azóta semmi baja,pedig már 13 hónapos.
Ne tedd ki egy ilyen fájdalmas eljárásnak.
mi is kaptunk brulamicint, floxalt,alomidet,stb...
2 napig volt jó,aztán előlről kezdödött.
Nekünk úgy sikerült,hogy természetgyógyászhoz elvittem, aki irt fel szemcseppet, apist két napig nagyon csúnya volt,de aztán letisztult.
Naponta 2* kell az apis, kétszer a szemcsepp és este fürdés után a kamillás törölgetés, és sokára ugyan,de megszünt
nagyon fáj,hidd el nekem,hiába mondják,hogy egy meglévő csatornába vezetik a szondát, és nem is biztos, hogy egy kezelés elég,mert a szomszéd kislányt 5* kinoztatta meg az anyja.
Te döntesz, hiába mondják, hogy vidd el átmosásra,ha Te nemet mondasz nem tehetnek semmit.
Szia! Pici még a baba! Próbáljátok meg, nekünk bevált!
Szemviditó fű tea. Herbáriában lehet venni. Minden nap főztem egy adagot, majd vattakoronggal (mindegyik szemére tisztával, és nem nyomtam a használtat vissza a folyadékba) naponta többször áttörölgettem.
6 hónapos korára gyönyörűen kitisztult, pedig előtte olyan csipás volt, hogy alig látott. Azóta sincs semmi baja, 10 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!