Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha egy 15hónapos kisfiú 15kg,...

Ha egy 15hónapos kisfiú 15kg, és 91 cm magas az szerintetek kövér?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
ige,az.de látni kéne,mert elég szép nagy gyerek lehet.mi 82 cm közel 10 kg vagyunk,15 hónaposan.pont jó a gyerek,se nem sovány se nem kövér.
2010. ápr. 14. 16:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem!A lányom 13 hónapos több,mint 13 kiló és 82 centi.9.5 hónapos korától egyedül megy.Pakol,rakodik,cipekedik,felmászik a csúszdára,amire a nála 2-3 hónappal idősebb normál súlyú gyerekek nem tudnak.Vannak hurkái,és igen szeret enni,de masszív izmos.Én lekövérezem,de már messze nem olyan dagi,mint volt!

Én is ilyen voltam és nem fogytam hiába szaladtam.Anyukám azt mondja,hogy 2 évesen egyedül enni már nem akartam.Onnantól mindig sovány voltam.A harmadik gyerekig.

2010. ápr. 14. 20:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem. Kisfiam az 1 éves státuszon volt 12, 74 dkg, és 83 cm. Most 14 hós, méreteit nem tudom, de látványosan nyúlt, mivel elindult és egész nap mozog.
2010. ápr. 14. 20:41
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.Minden anyuka elfogult kissé ha a saját porontyáról van szó,ezért aggódtam hogy esetleg nem veszem észre a problémát.Hatalmas fiúcska,és igen dundi,ám a látszat ellene szól,mert enni kevésbé szeret mint inkább mozogni.Mi szülők sem vagyunk ám kicsik,a párom 195cm magas 105 kiló, én pedig 180 cm és 70 kiló vagyok...mind a ketten küzdünk a súlyunkkal,ettől inkább megkímélném a fiam amíg van rá mód.
2010. ápr. 20. 13:59
 15/15 anonim ***** válasza:
a mi kisfiúnk 14.5 kh és 86cm formás erős baba, de nem kövér, a te fiad is elég magas a súlyához szerintem. GRATULÁLOK A KIS VASGYÚRÓHOZ:) ÉDI LEHET.
2011. febr. 3. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!