Baj ha nem nyitja a száját mikor jön a kanál? 6 hós a lányom 2 hete kóstolgatjuk a gyümit, de ahogy jön a kanál nem nyitja a száját, éretlen még az evésre?
Szia
Én az elején megmutattam neki,hogy hogy kell...:)
Lehet hogy most ez hülyén hangzik,de nálunk bevált.
Mikor nem akarta kinyitni a száját,akkor mondtam,hogy akkor anyu megeszi,ő meg figyelte,és én meg jóóó nagyra kinyitottam a szám,és megettem a kanál tartalmát...Majd megmutattam hogy üres lett a kanál. Majd ő is kinyitotta a következő falatnál,és én meg jól megdicsértem mindíg,mikor ügyesen eszik.
De amúgy még a mi napig is mindíg megdicsérem,ha jó nagyra kinyitja a kis száját,vagy csak látom,hogy már nincs kedve enni,és akkor máris szívesebben evett tovább...
Vagy még az jött be,ha mondjuk a fele kajánál nem nyitotta már a száját,hogy ő már nem éhes,akkor van egy ilyen citromfacsaró tálunk,amit kineveztünk a babánk kincses bödönének,és abba beleteszem neki az egyik kis apró játékát amit szeret,és akkor azzal elvolt,míg én "belenyomtam"a maradék kaját,mert ha ott volt a bödönje,már nyitotta is a száját sorban mikor jött a kanál...
(most 8.5 hónapos)
na ez érdekes, a lányom se nyitja nagyra szopizáskor tiszta szerencse h nem első baba igy nem fáj annyira ha nem jól van cicin.
A fiam 5 hósan már tátogott az ételért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!